Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Η Τρυγόνα" του Στάθη Ευσταθιάδη, από το Σύλλογο Καυκασίων Καλαμαριάς "Ο Προμηθέας" στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Τόσο οι ηθοποιοί, όσο και ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Γεωργιάδης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Κώστας, αναφέρθηκε στη γενικότερη δράση του Συλλόγου αλλά και στο συγγραφέα κ. Στάθη Ευσταθιάδη, στον οποίο απένειμαν τιμητική διάκριση.
Παρόντες στην παράσταση, ήταν εκπρόσωποι της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και Πρόεδροι αδελφών ποντιακών σωματείων. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΥΚΑΣΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ" ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 20 ΚΑΙ ΒΡΥΟΥΛΩΝ (ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Νο 6 ΚΑΙ Νο 7)
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Τ.Κ. 55132
ΤΗΛ. & FAX: 2310451318
karslides1924@yahoo.gr ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Την Τετάρτη 08-04-2009 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» & τον εκδοτικό οίκο «Ιδεογραφίες», εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου της Χρυσάνθης Συμεωνίδου - Χείλαρη με τίτλο: «Παραμύθια από τον Πόντο», στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Γεννηματά & Ανατολικής Ρωμυλίας-Γλυφάδα.
Πρόγραμμα- Χαιρετισμοί:Χρυσάνθη Συμεωνίδου - Χείλαρη, συγγραφέαςΈφη Γρηγοριάδου, εκδότρια - συγγραφέαςΚυριάκος Τιλγκερίδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας "Η Ρωμανία"- Παρουσίαση του βιβλίου από τους:Κωνσταντίνο Κονταξή, καθηγητή λαογραφίας Παιδαγωγικής Σχολής Φλωρίνης.Όλγα Θεοφανίδου, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου.
Συντονίζει ο Κυριάκος Τιλκγερίδης.- Ανάγνωση δύο παραμυθιών του βιβλίου «Παραμύθια από τον Πόντο»,To πάθημα μάθημα - Ο παθός μαθός Συγκράτησε της νύχτας το θυμό για το πρωί - Τη νύχτας τη χολή κρατ’ ατό για το πρωίναπό τον Κυριάκο Σαχανίδη με συνοδεία μουσικής από τον Βασίλη Αρχιτεκτονίδη, μουσικοπαιδαγωγό, μουσικολόγο, συγγραφέα και συνθέτη- Μουσική: Πιάνο: Βασίλης Αρχιτεκτονίδης Λύρα: Ανέστης Κιαχόπουλος
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "Η ΡΩΜΑΝΙΑ"
Πλατ. Κονίτσης,Τερψιθέα, Γλυφάδα
T.K. 16674
Τηλ. 2109646087

Δεν υπάρχουν σχόλια: