Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Πίσσα και πούπουλα

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ LIGHTΔώσε μου ποσοστά και επικράτεια, δείξε μου τον γαλαζοπράσινο χάρτη, ψοφάω!
Οι Νουδού-και-Λάιτ έπεσαν 10 μονάδες από τις προηγούμενες ευρωεκλογές, έχασαν την Α' Θεσσαλονίκης μετά από Ν χρόνια, βρίσκονται στο 25% στη Β' Αθήνας, μπορεί τελικά να μην πάτωσαν στο -6% που έλεγαν τα exit-polls μεν, αλλά και το -4,5% βαρύτατο είναι.
Σχεδόν 5, δηλαδή μια μούτζα παρά κατιτίς.
Οπότε μπήκε μπροστά η κασέτα:
Το-πήρανε-το-μήνυμα-και-αν-γίνουνε-καλύτεροι (πολύ καλύτεροι, προσθέτουν γιατί το σκέτο καλύτεροι το ξόδεψαν στην προηγούμενη παραλαβή μηνύματος), θα-είναι-εκείνοι-οι-νικητές-στις-εθνικές-εκλογές.
Όταν βέβαια βγήκε ο ανυπαρκτότερος να μας πει ποιο μήνυμα πήρε, μας είπε ότι οι Έλληνες πολίτες του ζητάνε να αντιμετωπίσει τη διεθνή κρίση!
Ρε για δες μεγαλοϊδεατισμός ο ανυπαρκτότερος!
Επομένως η σχετική επιδείνωση της θέσης της χώρας στην Ε.Ε., όπως π.χ. περίτρανα απέδειξε ο πανάκριβος δανεισμός, μάλλον σημαίνει ότι η διεθνής κρίση πλήττει... κυρίως την Ελλάδα. Μας είπε επίσης ο ανυπαρκτότερος ότι πολλοί Νουδού-και-Λάιτ οπαδοί, νιώθουν πληγωμένοι από τις συμπεριφορές ορισμένων στελεχών.
Ευαίσθητες ψυχές!
Παρέλειψε βέβαια να λάβει το μήνυμα ότι οι υπόλοιποι Έλληνες νιώθουν καταληστεμένοι από τις απάτες ορισμένων υπουργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: