Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

33rd ELPA RALLY - SERVICE (A) FLASH

26-09-2009 SERVICE (A) FLASH Ημερομηνία: 26.09.2009 Ημέρα: 1 Service: A (ITEA) Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους ο Michael Solowow προηγείται στη γενική κατάταξη του 33ου ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ. Πολλά ταλαιπωρήθηκαν από λανθασμένη επιλογή ελαστικών μιας που η χθεσινοβραδινή ελαφρά βροχόπτωση είχα σαν αποτέλεσμα κάποια τμήματα της διαδρομής να είναι βρεγμένα.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκεται στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, μπροστά από τον Giandomenico Basso και τον Άρη Βωβό. Δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε ηχογραφημένα αρχεία και φωτογραφίες από το πρώτο loop των ειδικών διαδρομών σε υψηλή ανάλυση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.elparally.gr 1 SOLOWOW Michal - BARAN Maciek PEUGEOT 207 S2000 « Οι ειδικές είναι αρκετά γλιστερές.
Μου ήταν δύσκολο να οδηγήσω το αυτοκίνητο όπως θα ήθελα.
Στην πρώτη ειδική φύλαξα τα λάστιχα, ενώ στις επόμενες δύο οδήγησα πιο επιθετικά.
Θα διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό και την υπόλοιπη μέρα». 3 FONTANA Corrado - CASSINA Carlo MITSUBISHI Lancer Evo 9 « Δεν ήταν τόσο άσχημα, αλλά στη 2η ειδική είχα ένα κλατάρισμα και έχασα χρόνο.
Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με το αυτοκίνητο.
Οι ειδικές είναι σκληρές και δύσκολες, αλλά πολύ ωραίες.
Η διαφορά χρόνου που έχουμε από τον Solowow και τον Basso είναι αρκετά μεγάλη, αλλά θα διατηρήσουμε το ρυθμό μας και θα δούμε τι θα γίνει με τα πληρώματα που βρίσκονται μπροστά μας». 6 SLAVOV Todor - FILIPOV Dobromir RENAULT Clio R3 « Οι ειδικές είναι νέες για εμάς.
Είναι η πρώτη μας φορά σε χώμα εδώ.
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι καλά για εμάς. Νιώθουμε καλά με το αυτοκίνητο.
Οι δρόμοι είναι σκληροί, αλλά μας αρέσουν. Απλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια κομμάτια». 7 PAPADIMITRIOU Ioannis - HARRYMAN Allan MITSUBISHI Lancer Evo 9 « Κάναμε λάθος επιλογή ελαστικών και χάσαμε αρκετό χρόνο στα βρεγμένα κομμάτια. Είχαμε επιλέξει σκληρή γόμα για τέτοιου είδους επιφάνειες.
Έχει ακόμη πολύ δρόμο ο αγώνας». 8 VOVOS Aris - “EL - EM” MITSUBISHI Lancer Evo 9 « Κάναμε δύο τετ α κε.
Ένα στην πρώτη και ένα στην τρίτη ειδκή τα οποία συνολικά σε χρόνο πιστεύω ότι μας στοίχισαν όσο είναι η διαφορά μας από τους πρώτους.
Επίσης έχουμε κάποιο πρόβλημα με τα φρένα πίσω, αλλά θα προσπαθήσουνε να το φτιάξουμε τώρα.
Είναι αρκετά σκληρές οι ειδικές και το δεύτερο πέρασμα θα είναι αρκετά καθοριστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: