Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Μιούζικαλ για παιδιά απ τις συγγραφείς Μάρω Θεοδωράκη και Μαριλένα Καββαδά στον Ιανό της Αθήνας.
Λόγω όμως του ότι ο χώρος, δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ούτε μπόρεσε να δεχτεί εύκολα τόσο μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων οι συγγραφείς δεσμεύτηκαν να διοργανώσουν ένα νέο σεμινάριο σε χώρο που ήδη αναζητούμε προσαρμοσμένο καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και ενδεχομένως με περισσότερους εισηγητές Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ Μέσα στο σάιτ των εκδόσεων Διάπλαση, προσθέσαμε ένα νέο μπάνερ το οποίο σας οδηγεί στην σελίδα που δημιουργήσαμε πρόσφατα στο facebook.
Από εκεί θα μπορείτε να επικοινωνείτε με όσους συγγραφείς είναι γραμμένοι στη συγκεκριμένη σελίδα καθώς και να βλέπεται σε βίντεο αποσπάσματα από εκδηλώσεις και σεμινάρια τα οποία πιστεύουμε ότι θα σας φανούν χρήσιμα. Τον μήνα Οκτώβριο θα κυκλοφορήσουν πολλά νέα βιβλία.
Ανάμεσα σ αυτά και η Πιπίτσα σε ένα νέο ταξίδι!
Η δημοφιλής ηρωίδα αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στα επαγγέλματα και αναζητά… δουλειά!Ένας άλλος ήρωας που ξεχώρησε και αγαπήθηκε απ την σειρά πολύχρωμοι χαρταετοί ο Σάκης Γαλατάκης της Λένας Τερκεσίδου ξεκινάει μια νέα αποστολή.
Ο Σάκης Γαλατάκης στο Φασφουντοχωριό θα κυκλοφορήσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου σε ένα βιβλιο μεγάλου σχήματος με CD και σε μουσική του Φώτη Σιβριγιάν.
Για ν ακούσετε ένα τραγούδι απ το νέο βιβλίο του Σάκη Γαλατάκη πατήσετε πρώτα εδώ και στην συνέχεια ανοίξτε το mp3 Εκδηλώσεις για το μήνα Οκτώβριο Η Πιπίτσα ταξιδεύει... στα επαγγέλματα
Η δημοφιλέστερη ηρωίδα παιδικών βιβλίων ξεκινάει ένα νέο ταξίδι και σας προσκαλεί στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ σε ένα ξέφρενο πάρτι.
Μαζί της η συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη και οι ηθοποιοί που την συνοδεύουν.
Ελάτε να τραγουδήσετε και να χορέψετε μαζί με την Πιπίτσα των εκδόσεων Διάπλαση το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009 στις 10:30 π.μ.
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΑΡΟΔΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΤΗΛ 2221021796Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στον IANO το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 12:30 το πρωί.
Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την παιδαγωγό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
Χορηγός Επικοινωνίας: www.paidorama.com
Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24 Αθήνα τηλ. 2103217917 Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στο βιβλιοπωλείο ΟΡΟΣΗΜΟ το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 12:30 το πρωί.
Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την παιδαγωγό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
ΟΡΟΣΗΜΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 126, Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 9355659 Οι εκδόσεις Διπάλαση και η συγγραφέας Μάρα Χωματίδη σας προσκαλούν στο βιβλιοπωλείο Ιανός την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009 στις 8:30 το βράδυ στην παρουσίαση του βιβλίου Ο τρομερός Βέιν στον αστερισμό του κύκνου.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν στους μικρούς μας φίλους οι βουλευτές Λιάνα Κανέλη και Μιχάλης Χρυσοχοίδης
Αποσπάσματα απ το βιβλίο θα διαβάσουν οι συγγραφείς Μάρω Θεοδωράκη και Πασχάλης Τσαρούχας
Βιβλιοπωλείο Ιανός Σταδίου 24 Αθήνα τηλ. 2103217917 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4
106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445

Δεν υπάρχουν σχόλια: