Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

33rd ELPA RALLY - SERVICE FLASH FLEXI SERVICE B (ITEA)

26-09-2009 SERVICE FLASH FLEXI SERVICE B (ITEA) Ημερομηνία: 26.09.2009 Ημέρα: 1 Flexi Service: B (ITEA) 1 SOLOWOW Michal - BARAN Maciek PEUGEOT 207 S2000 Ήμουν άτυχος στο τέλος.
Κάναμε τετ ακε και δεν έχασα την όπισθεν. Είμαι απογοητευμένος από το σημερινό αποτέλεσμα. Οι ειδικές ήταν παρόμοιες με αυτές του Ράλλυ Ουαλίας.
Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να ανακάμψουμε. 2 BASSO Giandomenico - DOTTA Mitia FIAT Grande Punto S2000 Ήταν περίεργη μέρα.
Ξεκινήσαμε με εντελώς διαφορετική επιλογή ελαστικών σε σχέση με τον Solowow και στις δύο τελευταίες ειδικές του πρώτου σκέλους χάσαμε πολύ χρόνο γιατί γλιστρούσαμε.
Στο δεύτερο πέρασμα νομίζω ότι και πάλι είχαμε διαφορετική επιλογή ελαστικών.
Η πρώτη ειδική ήταν εντελώς στεγνή.
Όταν βγήκαμε από την ειδική αλλάξαμε τα εμπρός ελαστικά γιατί είχαν καταστραφεί, αλλά και τα πίσω είχαν επίσης φθαρεί με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μη... στέκεται. 3 FONTANA Corrado - CASSINA Carlo MITSUBISHI Lancer Evo 9 Είναι σημαντικό που τερμαστίσαμε την 1η ημέρα χωρίς να κάνουμε λάθη.
Είχαμε δύο σκασμένα ελαστικά και ήμασταν τυχεροί που ήταν τα πίσω.
Ήταν δύσκολες οι ειδικές γιατί είχε πολύ βροχή, το οδόστρωμα ήταν γλιστερό και ήταν πολύ εύκολο να κάνεις λάθος. Αύριο πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό.
Νομίζω ότι αύριο θα έχει ηλιοφάνεια. Το προτιμώ. 7 PAPADIMITRIOU Ioannis - HARRYMAN Allan MITSUBISHI Lancer Evo 9 Ήταν πάρα πολύ δύσκολη.
Στην 5η ειδική είχε ομίχλη και κάναμε κι ενα τετ α κε. Όσο προσπαθούσα να πάω πιο γρήγορα τόσο πιο αργά πήγαινα.
Τα λάστιχα είχαν γίνει σλικ. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Αύριο θα προσπαθήσω περισσότερο.
Σήμερα δεν έκατσε τίποτα καλά. Είναι μεγάλος ο αγώνας.
Μπορεί να αλλάξουν άρδην τα αποτελέσματα. 9 NIORAS Grigoris - KAKALIS Konstantinos SUBARU Impreza WRX STI Το δεύτερο πέρασμα ήταν δύσκολο, κουραστικό και απαιτητικό. Η βροχή και η ομίχλη στις δύο τελευταίες ειδικές έκαναν πιο δύσκολες τις συνθήκες.
Από τη στιγμή που επιστρέψαμε στο σέρβις είμαστε ευχαριστημένοι. 10 PANAGIOTOPOULOS Emm. - AHTIDAS Manos MITSUBISHI Lancer Evo 9 Στην Παύλιανη ίσως το παράκανα λίγο.
Γύρισα, φράκαρα στη λάσπη, μου έσβησε το αυτοκίνητο.
Δεν έβλεπα στην ομίχλη. Πάνω από μισό λεπτό χάσαμε εκεί. Είχε ομίχλη, βροχή και λάσπες. Αύριο ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα δούμε πώς θα πάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: