Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

33rd ELPA RALLY - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

27-09-2009 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Η επιστροφή! Ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τον Allan Harryman στο δεξί του μπάκετ, είναι οι μεγάλοι νικητές του 33ου Ράλλυ ΕΛΠΑ. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 1999, πέρσι έκανε την επανεμφάνισή του στους ελληνικούς αγώνες, καταφέρνοντας να επικρατήσει στο Ράλλυ ΕΛΠΑ, την ώρα που ο αγώνας δεν προσμετρούσε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ.
Ο ίδιος απείχε από τους ελληνικούς αγώνες για μεγάλο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από το 2001 όταν και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα και να συμμετάσχει στο νεοσύστατο –τότε- FIA Team’s Cup.
Ο Έλληνας οδηγός κατάφερε να αποκομίσει μεγάλη εμπειρία με την παρουσία του στο συγκεκριμένο θεσμό, βελτιώνοντας την ταχύτητα και τις επιδόσεις του.
Μάλιστα, στη συνέχεια αποφάσισε και συμμετείχε επιλεκτικά σε αγώνες στο εξωτερικό, και κατά προτίμηση στην Ιταλία, με αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, διακρίθηκε, σημειώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις νίκες, απουσιάζοντας όμως κατά βάση από τους ελληνικούς αγώνες.
Τουλάχιστον μέχρι το 2008, οπότε και έκανε την επανεμφάνισή του.
Ταχύς στο χώμα, αλλά και στην άσφαλτο, αφού παλαιότερα διακρίθηκε με Renault 5 GT Turbo σε ασφάλτινες επιφάνειες, πριν περάσει στο χώμα. Η εμπειρία του αποτελεί εγγύηση για τον ίδιο, όπως και η σοβαρότητα που διακρίνει την εμπλοκή του. Ποιος Είναι Ημερομηνία Γέννησης: 12/10/1965 Εθνικότητα: Έλληνας Πρώτος αγώνας: 1986 Σημαντικότερες Επιτυχίες 1999 Πρωταθλητής Ελλάδος 2001 5ος FIA Team’s Cup 2003 1ος Έλληνας Ράλλυ Ακρόπολις

Δεν υπάρχουν σχόλια: