Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ Floral - Books + Coffee…

-Τετάρτη 2/9: Have A Drink With Us..
Στα decks του Floral-Books+Coffee θα βρίσκονται οι GEL -Γιώργος Αποστόλου από τον Red FM + extra guest- με βόλτες στη μουσική του Tom Waits, του Nick Cave και στην μαυρόασπρη ροκ αισθητική της μουσικής.
Από τις 10 το βράδυ. - Πέμπτη 10/9: Lost Astronauts Party
O d.j. Crystal Zero και η d.j. Sissy Stardust από την κολλεκτίβα ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ παρουσιάζουν για δεύτερη φορά στο Floral-Books+Coffee ένα διαστημικό οπτικο-ακουστικό δρώμενο με multi media visual art από το Void Optical Art Laboratory και με υπέροχους ήχους Atmospheric Cinematik Electronica και Space Electro Techno.
Στις 9.30 το βράδυ. -Τρίτη 15/9: Come Back Fall Party
Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή στα βιβλία, επιστροφή στη μουσική.
Δημοσιογράφοι, συγγραφείς και καλλιτέχνες θα συναντηθούν για να μοιραστούν μαζί σας τις εντυπώσεις και τις αναμνήσεις του καλοκαιριού μέσα από ένα μουσικό ταξίδι.
Αλέξανδρος Ασωνίτης, Μηνάς Βιντιάδης, Δημήτρης Δανίκας, Εύη Ελευθεριάδου, Γιάννης Εμίρης, Ζέφη Κόλια, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μανώλης Μαυρολέων, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Δημήτρης Παπαχρήστος, Γιώργος Παπαχρήστος, Γιώργος Σκούρτης, Άρης Σφακιανάκης, Νίκος Χύτας.
Όλοι μαζί υποδέχονται με μουσική και κουβέντα το χειμώνα που έρχεται.
Μουσική επιμέλεια: Αντώνης Καραγιαννάκης.
Από τις 10.00 το βράδυ. -Πέμπτη 17/9: Drinks, Music & Books by... Σώτη Τριανταφύλλου
Κάθε μήνα το Floral-Books+Coffee θα φιλοξενεί έναν συγγραφέα που θα φτιάχνει κοκτέιλ, θα βάζει cd με τα αγαπημένα του κομμάτια και θα συζητά μαζί σας για την ανάγνωση.
Στις 17 Σεπτεμβρίου, η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου σάς περιμένει για να φτιάξει το κοκτέιλ "Floradora", να παίξει τις αγαπημένες της μουσικές και να υπογράψει βιβλία της. Ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα, τα βιβλία της συγγραφέως θα δίνονται με 10% έκπτωση.
Στις 8 το βράδυ. - Δευτέρα 21/9: Πρώτη παρουσίαση του 33.
Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Μανώλης Ανδριωτάκης παρουσιάζει το «33», ένα βιβλίο υβρίδιο, που θα μπορούσε να διαβαστεί ως ποιητικό graphic novel, ή να χρησιμοποιηθεί ως διαδραστικό ημερολόγιο.
Τα κείμενα και οι εικόνες του 33 είναι φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου από το χέρι του Ανδριωτάκη. Το 33 εικονογραφεί και αφηγείται, μέσα απ’ το ατομικό βίωμα του συγγραφέα, τα αδιέξοδα και τις προοπτικές μιας ολόκληρης γενιάς τριαντάρηδων στην σημερινή Ελλάδα και τους προτρέπει να συνομιλήσουν μαζί του.
Σχέδια του βιβλίου θα εκτίθενται στο χώρο του Floral-Books + Coffee.
Στις 8 το βράδυ. -Πέμπτη 24/9: Αφιέρωμα στον Edgar Allan Poe
Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τη γέννηση του αριστοτέχνη του μυστηρίου, η συγγραφέας Ζέφη Κόλια θα μας μυήσει στη σκοτεινή ατμόσφαιρα τριών ιστοριών του:
«Ο μαύρος γάτος», «Ο λάκκος και το εκκρεμές» και «Η πρόωρη ταφή» από το βιβλίο «Ο Μαύρος Γάτος και άλλες ιστορίες τρόμου» των εκδόσεων Οξύ.
Θα ακολουθήσει party με μουσικές επιλογές από τη Σώτη Τριανταφύλλου και αυστηρό black dress code!
Στις 8.30 το βράδυ. -Παρασκευή 25/9: Επετειακό Party 50 ΤΕΥΧΗ SONIK!
Tο μηνιαίο μουσικό περιοδικό SONIK, που έχει ισχυρή άποψη για τα μουσικά πράγματα και την εκφράζει δυνατά, συμπληρώνει τα 50 τεύχη του και το γιορτάζει με ένα μεγάλο live party στο Floral-Books+Coffee...με την καλύτερη μουσική των τελευταίων 5 ετών από τους μουσικούς συντάκτες του Sonik και πολλά δώρα! 50 τεύχη και 5 χρόνια συνεχούς μουσικής ενημέρωσης, γεμάτα νέες κυκλοφορίες, πρωτότυπα ρεπορτάζ, άρθρα, αποκλειστικότητες, μοναδικά δώρα...
Από τις 10 το βράδυ. -Δευτέρα 28/9: Παρουσίαση & υπογραφή βιβλίου: Η ασθένεια της πεταλούδας
Ο συγγραφέας Γιάννης Παπαγιάννης και οι εκδόσεις Άγκυρα σάς προσκαλούν στην παρουσίαση και υπογραφή του βιβλίου «Η ασθένεια της πεταλούδας», μιας ιστορίας συναρπαστικής, παράξενης, ίσως και αστείας, που οδηγεί τους αναγνώστες να βρουν τις δικές τους διεξόδους.
Στις 8 το απόγευμα. -Τρίτη 29/9: Βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο
Μία χορευτική βραδιά για όσους αγαπούν το αργεντίνικο τάνγκο.
Η Κατερίνα Χατζηδάκη και η σχολή της Milonga Passional θα σας μυήσουν στα βήματα του Αργεντίνικου Τάνγκο και θα ξυπνήσουν τον αισθησιασμό σας.
Στις 9 το βράδυ. Το νέο FLORAL ∙ Books+Coffee είναι ένας χώρος σε τρία επίπεδα.
Καφές και ποτό στη μεγάλη ψηλοτάβανη αίθουσα του πρώτου επιπέδου, κερκίδες και ορθάδικο στο αμέσως επόμενο επίπεδο για αυτούς που θέλουν να νοιώθουν «χύμα στο κύμα», χαλαρό καθιστικό και συζητήσεις σε άμεση επαφή με το βιβλιοπωλείο στο τρίτο επίπεδο.
Η μουσική σε έμπειρα χέρια, ροκ, μαύρη, ελέκτρο, μπριτ ποπ και ό,τι ζωντανεύει τις αισθήσεις…330 τετραγωνικά μέτρα με κλασσική Bauhaus αρχιτεκτονική και ίχνη από το καφέ-ζαχαροπλαστείο FLORAL του 1935: Μια μαρμάρινη σκάλα, ίχνη ταπετσαρίας, επιβλητικές κολώνες, μεγάλες τζαμαρίες.
Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τον Κύρκο, τον Ξαρχάκο, τον Χόρν να πίνουν τον καφέ τους ... FLORAL BOOKS + COFFEE
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
Τ: 210 3800070 Πληροφορίες: Όλγα Παπαδοπούλου – PR Coordinator
Τηλ.: 210-5226609 (εσωτ.2) - e-mail:pr@oxy.gr , pr@empiria.gr
Μαργαρίτα Σύρκου –Marketing Manager
Τηλ.: 210-5227767 - e-mail: m.sirkou@oxy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: