Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Η ΑΣΠΡΗ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Αγαπητοί φίλοι της άσπρης λέξης, καλό μήνα και καλώς ήρθατε στη νέα Άσπρη λέξη.
Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι στον κόσμο των λέξεων.
- 4ο Χαριστικό παζάρι βιβλίου - φέρτε τα βιβλία σας
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:30 θα γίνει από τις εκδόσεις Άσπρη λέξη η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ernesto Spinelli: "Eρμηνεύοντας τον κόσμο: H φαινομενολογία στον υπαρξισμό και στην ψυχολογία" στον Πολυχώρο «Δ. Αρεοπαγίτης» Σίνα 4, (Μετρό Πανεπιστημίου) 106 75, Αθήνα
Επιμορφωτικά σεμινάρια Λεξικογραφίας από πανεπιστημιακούς καθηγητές για επαγγελματική κατάρτιση και σεμινάρια Internet για εσάς και τα παιδιά σας.
Το νέο, συλλεκτικό, λεξικό - ημερολόγιο της Άσπρης λέξης θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ημέρες σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Σε μια δύσκολη περίοδο αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το νέο μας ημερολόγιο στην αισιοδοξία και να γίνει το γούρι μας για τη νέα χρονιά, γιαυτό κυκλοφορεί με ...δείκτη ευτυχίας 10
Λεξιλάγνος του μήνα ο κ. Χατζησαββίδης Σωφρόνης καθηγητής στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ
Όσοι φίλοι επιθυμούν να προσφέρουν βιβλία στο 4ο χαριστικό παζάρι της Άσπρης λέξης που θα διεξαχθεί το Δεκέμβρη, ενημερώνονται πως μπορούν να τα παραδίδουν στην οδό Μαντζάρου 6 στον 1ο όροφο έως και τις 30 Νοεμβρίου 2009.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον κ. Χάρη Τζαννή στο τηλέφωνο 210 3608008.
Η Ελληνική Εταιρεία Ορολογίας (ΕΛΕΤΟ), το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και ακόμα 10 συνδιοργανωτές (πανεπιστήμια και άλλοι φορείς) σας καλούν να συμμετάσχετε και να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 7ου Συνεδρίου «Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία». 22-24.10.09
Το 4ο Συμπόσιο Art Therapy με θέμα "20 χρόνια Εικαστικής Θεραπείας στην Ελλάδα. Εξελίξεις και Προοπτικές" που οργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας, θα πραγματοποιηθεί 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό – Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑTExcelixi, στο Καστρί.
Πώς παίρνουμε ή δίνουμε μια συνέντευξη, πώς επιλέγουμε και πώς διαμορφώνουμε ένα θέμα, πώς φτιάχνουμε το σενάριο, πώς κάνουμε το γύρισμα, πώς διαλέγουμε τις εικόνες, τι ρόλο παίζει ο ήχος, πώς επιλέγουμε και πώς «κόβουμε» το υλικό στο μοντάζ.
Τι διαφορές έχει το ρεπορτάζ από το ντοκιμαντέρ.
O Προοδευτικός Σύλλογος «Τα Καστέλλια» προκηρύσσει τον Α’ Διαγωνισμό Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας».
Η Άσπρη λέξη άλλαξε για να γίνει καλύτερη.
Μάθετε περισσότερα για τις αλλαγές.
Ο Αλέξης περιμένει την κριτική σας στο Facebook Asprilexi Group

Δεν υπάρχουν σχόλια: