Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ

To Mέγα βιβλίο της τουαλέτας
9η ΕΚΔΟΣΗ σε 50 ΗΜΕΡΕΣ
Ντελόπουλος Πέτρος (άλλα έργα του συγγραφέα)
Κωδικός 40020 Βάρος 0,44 kg
ISBN 978-960-422-781-5 Σχήμα 14Χ21
Εξώφυλλο Μαλακό με αυτιά Σελίδες 312
Πρώτη έκδοση 2009
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!
Καθίστε.
Eπιτέλους ήρθε το βιβλίο που θα θέλατε να βρίσκεται κοντά σας, να σας περιμένει κάθε φορά που θα επισκέπτεσθε το μικρό αυτό χώρο.
Θα κάνει την παραμονή σας πιο ευχάριστη και προσοδοφόρα σε γνώσεις και ψυχαγωγία. Είναι γραμμένο ειδικά για την περίσταση.
Προτιμότερο και καταλληλότερο από οποιοδήποτε περιοδικό, εφημερίδα ή άλλο έντυπο που θα αρπάζατε βιαστικά για να τρέξετε σε περίπτωση ανάγκης.
Το ΜΕΓΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ σάς συμπαραστέκεται καθημερινά και σας βοηθάει να περνάτε ευχάριστες στιγμές.
Είναι γεμάτο χιουμοριστικές ιστοριούλες, εύπεπτες γνώσεις, παράδοξα, συνηθισμένα πράγματα που δεν είχατε φανταστεί την προέλευσή τους.
Αναφέρει ιστορίες ανθρώπων που διέπρεψαν σε ασυνήθιστες δραστηριότητες, πρωτότυπα κατορθώματα, παγκόσμιες «πρωτιές».
Μιλάει για μυστήρια και κάθε είδους παραξενιές, έχει σκαμπρόζικες παροιμίες κι άλλα πολλά που ακούμε κάθε μέρα, όπως γιατί οι σεισμοί υπολογίζονται σε Ρίχτερ, οι άνεμοι σε Μποφόρ, η θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου.
Στην ησυχία της απομόνωσής σας, κλειδωμένοι σ΄ ένα μέρος που η Ιστορία έχει καταγράψει ότι και οι βασιλιάδες πήγαιναν μόνοι τους, το συντροφικό αυτό βιβλίο έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό: να διαβάζεται όχι όπως όλα από την αρχή προς το τέλος, αλλά και από το τέλος προς την αρχή και ανακατωτά και το σπουδαιότερο να ξαναδιαβάζεται πολλές φορές μέχρι να βεβαιωθείτε ότι αποστηθίσατε τα σύντομα και αποκαλυπτικά κείμενά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: