Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η φίλη ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΑ κερδισε μια διπλη πρόσκληση για την παράσταση ΑΧΤΑΡΜΙΞ στις 23-10-09
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ MULTI- CULTI CLUB ΤΟΥ ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟΥ Το 1ο Multi – Culti club για παιδιάΚυριακή 18 Οκτωβρίου 2009, 11.30 -13.30Στο χώρο του Κρουστόφωνου Θέμα: "Παραμυθοπαιχνιδίσματα" Διαβάστε περισσότερα...
ΖΙΖΕΛΔιαβάστε περισσότερα... ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΥΓΚΑΡΗ Διαβάστε περισσότερα... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΓΙΑΓΚΟΣ ΑΝΔΕΑΔΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Διαβάστε περισσότερα... ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Από Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009 Διαβάστε περισσότερα... ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝΗ γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ (Αγ. Αντωνίου 26) εγκαινίασε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ, την έκθεση με τίτλο «5έντε», των νέων εικαστικών: Τούλα Ζαβού, Άντρι Καψάλη, Ηλία Μαμαλιόγκα, Θεόδωρου Σπανού, Μαρία Συμεωνίδου.
Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Γιώργος Τσακίρης (εικαστικός-καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.) και τα κείμενα του καταλόγου γράφει ο Νίκος Μυκονιάτης (ιστορικός τέχνης). Διαβάστε περισσότερα... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΟ Α.Π.Θ.
Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2009 Η ανάπτυξη δύο νέων ρομπότ, τα οποία με ή χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση θα είναι σε θέση να ανιχνεύουν και να εντοπίζουν επιζώντες σ’ ένα χώρο που έχει υποστεί φυσική καταστροφή είναι το ερευνητικό έργο της ομάδας P.A.N.D.O.R.A. του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Διαβάστε περισσότερα... ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 18/10 ενημερωτική ημερίδα, που ήταν να πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και αφορούσε στο πλαίσιο λειτουργίας των δομών κοινωνικής φροντίδας εν’όψει της ένταξής τους στο ΕΣΠΑ, αναβάλλεται μέχρι την οριστικοποίηση της σύμβασης για την υλοποίηση των έργων από την Κ.Ε.Π.Α. ΑΓΗΜΑ ΤΙΜΩΝ Του Νίκου ΒασιλειάδηΑπό το ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ 7
Στο Θέατρο Σοφούλη Από 16 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων Διαβάστε περισσότερα... Α΄ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ Έναρξη με καφέ, θα ακολουθήσει κέρασμα ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Διαβάστε περισσότερα... AVANT PREMIERE της ταινίας «Στο Βάθος Κήπος»! Να την ψάχνει κανείς… ή να μην την ψάχνει; Διαβάστε περισσότερα... 1900 Του Αλεσάντρο Μπαρίκο Από το ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ 7 Στο Θέατρο Άκης Δαβής (πρώην Αλκμήνη) Από 15 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων Διαβάστε περισσότερα... 21ο ΕΘΝΟ-ΤΖΑΖ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πέμπτη 29 Οκτωβρίου – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ Ώρα έναρξης 20.30 ( 2 Συναυλίες )
Γενική είσοδος 15 Ευρώ. Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: