Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Με 3 εκδηλώσεις ο Δήμος Καλαμαριάς στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (www.unleashingideas.org, 16 - 22 Νοεμβρίου 2009) έχει δρομολογήσει την υλοποίηση 3 διαφορετικών εκδηλώσεων στην Καλαμαριά, έτσι ώστε να συμβάλλει στην επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία των πολιτών και των επιχειρήσεών τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ειδικότερα: Την Τετάρτη 18/11, στις 8 μ.μ., στο Remezzo Palace, με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου θα πραγματοποιηθεί Διαδραστική Συζήτηση για νέους με θέμα «Τοπική Ανάπτυξη και Νεανική Επιχειρηματικότητα». Την Παρασκευή και το Σάββατο (20/11 στις 6 - 9 μ.μ. και την επομένη από τις 9 π.μ. - 1 μ.μ.), στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΚΠΑΚ) και του Κέντρου Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν» του Δήμου Καλαμαριάς, θα πραγματοποιηθεί Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας». Τέλος, την Κυριακή 22/11, από τις 10 π.μ. - 2 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ΚΕΠ της πλατείας Σκρα, θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Κέντρου Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) της Κεντρικής Μακεδονίας, σεμινάριο κατάρτισης με θέμα «Επιχειρηματικότητα και διαδίκτυο».
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Στήριξης και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «Επιχειρείν», στο τηλέφωνο 2310.214971 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kalamaria.gr/epixeirein/index.htm .
ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»Κ.Δ.Ε.Κ.Π.Α.Κ - ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Δημοτική Αγορά Φοίνικα - Τ.Κ. 55134
Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310.472890 Φαξ: 2310.472832

Δεν υπάρχουν σχόλια: