Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Θ.Β.Ε

ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ
ένα μιούζικαλ τσέπης από την Πειραματική Σκηνή του ΘΟΚ
Στην Πειραματική Σκηνή (Μικρό Θέατρο) της Μονής Λαζαριστών Για 2 Παραστάσεις Τρίτη 10, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου «Οι άνθρωποι είναι λιγότερο ο εαυτός τους όταν μιλούν αυτοπροσώπως. Δώστε τους μια μάσκα και θα πουν την αλήθεια». Όσκαρ ΟυάιλντΤο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος φιλοξενεί την Πειραματική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου που παρουσιάζει την παράσταση Ινκόγκνιτο, ένα «μιούζικαλ τσέπης», στην Πειραματική Σκηνή (Μικρό Θέατρο) της Μονής Λαζαριστών την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 9.00 μ.μ.
Ο έρωτας, η τρέλα, το όνειρο, η απώλεια, η ελπίδα, η εμμονή, η αναμέτρηση με το χρόνο και η αναζήτηση ταυτότητας είναι οι θεματικοί άξονες πάνω στους οποίους οι δύο περφόρμερ θα ξετυλίξουν πολλές μικρές ιστορίες-εξομολογήσεις για να σχηματίσουν ένα μωσαϊκό από συναισθήματα κι ατμόσφαιρες, με αρωγό τη μουσική.
Ένα κλεμμένο παιδί, μια απατημένη σύζυγος, ένας θεός χωρίς όνομα, μια σταρ του σινεμά, ένα πτηνό που γνωρίζει την αλήθεια, είναι -μεταξύ άλλων- κάποια από τα πρόσωπα που θα περιπλανηθούν στη σκηνή, με στόχο να διασκεδάσουν και να συγκινήσουν, αλλά που δε θα συστηθούν ποτέ, γιατί βεβαίως, ταξιδεύουν... Ινκόγκνιτο!
Έρευνα-επιμέλεια κειμένων: Στέλλα Φυρογένη Μουσική επιμέλεια-Διασκευή τραγουδιών/Σύνθεση: Γιώργος Χριστοδουλίδης, Στέλλα Φυρογένη Επιμέλεια παραγωγής/performers επί σκηνής: Στέλλα Φυρογένη, Γιώργος Χριστοδουλίδης Video Art: Νικολέτα Καλαθά Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος ΚουκουμάςΠαραστάσεις
Χώρος: Πειραματική Σκηνή (Μικρό Θέατρο) Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 22-27, Σταυρούπολη, ώρα 9.00 μ.μ. Πληροφορίες/Προπώληση τηλ. 2310 288000
Τιμές εισιτηρίων: €12

Δεν υπάρχουν σχόλια: