Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

O Γ.Πεταλωτής στη βράβευση μαθητών του Διαπολιτισμικού Λυκείου Σαπών

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ: 25310 24498, 81006
Φαξ: 25310 81555 email:press@gpetalotis.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, προσκλήθηκε και παρευρέθηκε, στην εκδήλωση βράβευσης μαθητών που διοργάνωσε φαρμακευτική εταιρία που εδρεύει στις Σάπες Ν. Ροδόπης, το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010. Ο Γιώργος Πεταλωτής απένειμε τα βραβεία της εταιρίας, σε μαθητές και μαθήτριες του Διαπολιτισμικού Λυκείου Σαπών, οι οποίοι διακρίθηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. «Είναι σημαντικό ότι βρισκόμαστε στις Σάπες του Νομού Ροδόπης, μια περιοχή όπου η πολύ- πολιτισμικότητα είναι πράξη, γιατί είναι μια περιοχή όπου υπάρχουν ντόπιοι συμπολίτες μας, ομογενείς παλιννοστούντες, υπάρχει μειονοτικό στοιχείο άρα και η εκπαίδευση η οποία παρέχεται είναι Διαπολιτισμική.
Αυτά τα παιδιά του Διαπολιτισμικού σχολείου βραβεύονται σήμερα από μια εταιρία, η οποία δείχνει τι σημαίνει ¨υγιής επιχειρηματικότητα¨ στην σημερινή εποχή. Αυτή την πράξη την στηρίζουμε όλοι μας.
Για τους ντόπιους και για τους επιχειρηματίες οι οποίοι έρχονται να επενδύσουν υγιώς στην περιοχή μας, είναι ένα δείγμα του τι συμβαίνει όταν υπάρχει ισορροπία στην τοπική κοινωνία, μια καλή συνεργασία τοπικής κοινωνίας και ξένων επιχειρηματιών, οι οποίοι κάποτε θα πρέπει να εμπιστευθούν ακόμη περισσότερο την περιοχή μας. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που θα μπορούσε να λειτουργεί αλλού, επέλεξε όμως να επενδύσει στην περιοχή μας γιατί υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.Για το λόγο αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στηρίζοντας την επιχείρηση και τους μαθητές αφού μόνο άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι τους» δήλωσε ο Γιώργος Πεταλωτής κατά την είσοδο του στο χώρο της βράβευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: