Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο Μικρός Πρίγκιπας συνεχίζει το ταξίδι του - από 17 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 3:30μμ και 6:00μμ

Από 17 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 3:30μμ και 6:00μμ ο «Περίπατος» παρουσιάζει το Αριστούργημα του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ   
Η γνωστή ιστορία του μικρού αγοριού που φεύγει από τον πλανήτη του για να βρει ανθρώπους και να τους κάνει φίλους του! ''Ας γίνουμε φίλοι είμαι μόνος'' φωνάζει στην έρημο πιστεύοντας ότι ο αντίλαλος που ακούει είναι κάποιος άνθρωπος! 
Τη διαρκή αναζήτηση για τη συντροφιά για τη μοναδικότητα και την αλήθεια που μόνο μέσα από την αγάπη μπορούμε να βρούμε. πραγματεύεται η γνωστή ιστορία του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ και μας προκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί με τον Μικρό Πρίγκιπα στο Σύμπαν για να γνωρίσουμε μαζί του τον πλανήτη μας αλλά και άλλους πλανήτες μέσα από την αθώα ματιά του! '....
Ένας ύμνος στη ζωή, τη φύση, την αγάπη, τη φιλία. Ένα αντίδοτο για τη ματαιοδοξία, την πλεονεξία, τα πλούτη και την πειθαρχία της σύγχρονης ζωής.'' Στην παράστασή μας η ιστορία γίνετε ένα με τα παιδιά που την παρακολουθούν!  
Πώς? Η συνέχεια επί της σκηνής! 
Ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι, έτσι.. οι ρόλοι αλλάζουν και τα παιδιά παριστάνουν με το δικό τους τρόπο την ιστορία που μόλις παρακολούθησαν.  
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Μανδαλά Μαρίνα Ζωντανή Μουσική (Ούτι) & Ήχητική Επένδυση: Δημήτρης Ματός Θεατρικό παιχνίδι: Σταυρούλα Μανδαλά Λουλούδι, Αλεπού, Φίδι: Μανδαλά Σταυρούλα Διάρκεια Παράστασης μαζί με το Θεατρικό Παιχνίδι 70 Λεπτά  
Για παιδιά από 3 ως 13 χρονών - τιμή εισιτηρίου 8 Ευρώ  
Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 219 9954189 - 6946235821  
ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ  
Ο ''ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ'' είναι μια θεατρική ομάδα η οποία απαρτίζεται από νέους καλλιτέχνες με εμπειρία και γνώση σε δραστηριότητες που έχουν ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση του παιδιού. 
Οι παραστάσεις μας βασίζονται στο θεατρικό παιγνίδι και τη διάδραση και αποσκοπούν στη καλλιέργεια της φαντασίας και της συλλογικότητας. Πιστεύουμε ότι με αυτό το τρόπο το παιδί έρχεται σε άμεση επαφή με το μαγικό κόσμο του θεάτρου και ας μην ξεχνάμε ότι το θέατρο είναι ένας υγιής δρόμος τόσο για τη πνευματική όσο και για τη σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Οι παραστάσεις μας παρουσιάζονται σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και πνευματικά κέντρα, καθώς επίσης και στο εργαστήρι μας όπου παραδίδονται μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής αγωγής και ζωγραφικής. 
O ‘Περίπατος’ αποτελείται από τους , Σταυρούλα Μανδαλά ηθοποιός, Μαρίνα Μανδαλά ηθοποιός, Βασίλης Σπυρόπουλος ηθοποιός, Kώστας Μανιατόπουλος εικαστικός, Δημήτρης Ματός μουσικός - ηχολήπτης.  
H ομάδα διατηρεί την έδρα της Γαβριηλήδη και Ξενοπούλου 17 Κάτω Ηλιούπολη Τ.Κ.16346

Δεν υπάρχουν σχόλια: