Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

KOLPERT. Από 8 Νοεμβρίου στο θέατρο Παραμυθίας.

Kolpert  
του David Gieselmann   
από Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 9.15μμ στο: Θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθίας 27 & Μυκάλης, Κεραμεικός)  
Με λίγα λόγια:  
Είναι πλούσιοι, εκκεντρικοί, δολοφόνοι μανιακών ή μήπως είναι οι ίδιοι μανιακοί; Έχουν όντως σκοτώσει τον κύριο Κόλπερτ και αν ναι, ποιος είναι αυτός ο κύριος Κόλπερτ;  
Ένας γιάπης και η αριστοκρατική του φιλενάδα με την οποία συζεί, έχωντας μεγαλώσει βαρετά μεσα στον προνομιακό τρόπο ζωής τους, αποφασίζουν ένα βράδυ να προσκαλέσουν μία συνάδελφο της με  τον σύζυγό της στο διαμέρισμά τους για γεύμα.  
Είναι η αρχή για ένα περίεργο βράδυ…   
Ο γερμανός θεατρικός συγγραφέας, David Gieselmann, στο έργο ‘Kolpert’ εξετάζει την παράνοια των  ανθρώπινων συναισθημάτων και τη λεπτή γραμμή που χωρίζει την ανθρώπινη συναναστροφή από το κανιβαλιστικό παιχνίδι.    
Συντελεστές:   Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας Σκηνοθεσία: Νίκος Καραγέωργος Σκηνικά: Connestiva Κοστούμια: Αμίνα Χακίμ Μουσική: Στέλιος Δάβαρης Φωτισμοί: Γιώργος Σπηλιόπουλος Artwork: Αργύρης Μιχαήλ Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου Παραγωγή: ΘΕΑΣΗ
Παίζουν:   
Αφροδίτη Κλεάνθη Ευθύμης Μπαλαγιάννης Ντόρι Μάντζαρη Γιώργος Γεροντιδάκης Μαριλού Κατσαφάδου 
Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανήλικους κάτω των 15 ετών.  
INFO:  
Πρεμιέρα: Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, 9.15μμ 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : Κάθε Δευτέρα και Τρίτη 9:15μμ  Διάρκεια της παράστασης: 80’ Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (κανονικό), 10€ (φοιτητικό) 
Τηλέφωνο επικοινωνίας - κρατήσεων: 6906 956074  
Γενικές πληροφορίες:Ο Νίκος Καραγέωργος έχει σκηνοθετήσει το «Εμείς κι ο χρόνος» του J. Priestley, «Η Μύριελ παντρεύεται» του P.J.Hogan (Ανοιχτό Θέατρο), «Bachelor Party» του Γ.Μπάκολα-Ν. Καραγέωργου (θέατρο Χυτήριο), «Σίρλευ Βαλεντάϊν» του Willy Russel (θέατρο ΗΒΗ και Μουσούρη), «Teena Brandon Teena» της ομάδας «Πρόσωπα» (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και «Πολιτισμός& Επικοινωνία»), «Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων» του Μ. Hodges (θέατρο Χώρα), το «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου), «Ισμήνη» του Γιάννη Ρίτσου (θέατρο Αργώ), «Χορεύοντας με την σιωπή» του Αlejandro Kassona (θέατρο Βεάκη), «Καλιφόρνια Ντρίμιν» του Βασίλη Κατσικονούρη (θέατρο Χυτήριο) και τα έργα «Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε» του Luidgi Pirandello (θέατρο Altera pars) και οι «Αριθμημένοι» του Εlias Kanetti (Από Μηχανής Θέατρο) με την ομάδα studio «υπό το μηδέν» που έχει ιδρύσει από το 1995.

Δεν υπάρχουν σχόλια: