Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΠΟΛΙΤΙΚΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ   
ΑΘΗΝΑ,   11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στους  λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας του  πολιτικού γραφείου του Υπουργού Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη διευκρινίζονται τα εξής:    
Το συνολικό ποσό των €2,690 δεν αφορά έναν αριθμό κινητού αλλά το σύνολο των συνδέσεων  της κινητής τηλεφωνίας  που  εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου  του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας. Στο ποσό περιλαμβάνονται συνδέσεις φωνής, δεδομένων και υπηρεσίες Internet.    
Σημειώνεται ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Υπουργού Επικρατείας είναι  συχνές οι επισκέψεις του κυρίου Παμπούκη και των συνεργατών του στο εξωτερικό, και ως εκ τούτου το κόστος των συνδιαλέξεων εσωτερικού/εξωτερικού καθώς και οι ογκοχρεώσεις wireless internet αυξάνονται κατακόρυφα.    
Ο προϋπολογισμός του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής για περιστολή των δημοσίων δαπανών και εξορθολογισμού των εξόδων και σε αυτή την κατεύθυνση όλα τα κινητά τηλέφωνα του γραφείου υπάγονται στο ίδιο πρόγραμμα της ίδιας εταιρείας με τις μεγαλύτερες δυνατές εκπτώσεις που προσφέρει η αγορά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: