Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

35 χρόνια μαζί με αγαπημένα βιβλία!


Share
Αγαπητέ Αναγνώστη,

Ο Φεβρουάριος ήταν πολύ σημαντικός μήνας για εμάς, καθώς γιορτάσαμε τα 35 χρόνια μας στον χώρο του βιβλίου και εγκαινιάσαμε το καινούργιο μας βιβλιοπωλείο στην Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, στο κέντρο της Αθήνας! Δείτε το αφιέρωμα για τα 35 Χρόνια των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και ελάτε να μας επισκεφτείτε στο νέο μας κατάστημα!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερες ευχές στέλνουμε στις αναγνώστριές μας, που στις 8 Μαρτίου ως γυναίκες εορτάζουν! Γι’ αυτό μην ξεχάσετε να ευχηθείτε σε όλες τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σας και –γιατί όχι;– να τους χαρίσετε ένα βιβλίο για να σας θυμούνται για πάντα! Αποκλειστικά για τη γιορτή της γυναίκας, και εάν είστε κάτοικος της Ελλάδας, με αγορές άνω των 10€ σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα και την αντικαταβολή! Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας έως τις 8/3 και επωφεληθείτε της προσφοράς μας, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό WOMAN15.
Η Μαρία Τζιρίτα δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο με το νέο της μυθιστόρημα ΙΟΛΗ, όπου μας εξιστορεί μια ανιδιοτελή αγάπη για ένα κορίτσι που δεν είπε ποτέ τη λέξη μητέρα. Αντίθετα, η Φανή Πανταζή υπογράφει μια γλυκιά εκδίκηση στο νέο της βιβλίο Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ.
Η αγαπημένη συγγραφέας Σόφη Θεοδωρίδου μας μεταφέρει σε μια επαρχιακή πόλη στη μεταξική Ελλάδα και μας μιλά για ένα ζευγάρι παρασυρμένο από τις μπόρες των καιρών κι ένα ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΑΣΠΑΛΑΘΟ. Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, έρωτα και απρόβλεπτες εξελίξεις σάς περιμένει στο καινούργιο μυθιστόρημα του Θάνου Κονδύλη ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΜΦΙΠΟΛΗ.
Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΦΙΝΙΞ του Πολ Σάσμαν είναι η ιστορία ενός εκατοντάχρονου υποψήφιου αυτόχειρα που ετοιμάζεται να κλέψει τη δόξα του ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠ’ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Εάν σας άρεσε η ΑΜΝΗΣΙΑ, ετοιμαστείτε για το καταιγιστικό ψυχολογικό θρίλερ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ της Πόλα Χόκινς, που είναι σίγουρο πως θα σας καθηλώσει! Το βιβλίο κυκλοφορεί σε 39 χώρες και είναι #1 bestseller σε Αγγλία & ΗΠΑ!
Ακολουθήστε κι εσείς ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ της Κριστίνα Καμπόνι, για να φτάσετε μέχρι το Παρίσι και να ανακαλύψετε το εκχύλισμα που θα σας δώσει το δώρο της συγχώρεσης και της συμφιλίωσης με το παρελθόν! Η Ελληνοκύπρια Ιβ Μακίς και ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ μας ταξιδεύουν μέχρι την Κύπρο, για να ανακαλύψουμε ένα οικογενειακό μυστικό μέσα από κάποιες κρυμμένες σ’ ένα κουτί μπαχαρικών επιστολές, γραμμένες στα αρμενικά!
Το ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ – ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ είναι ένα πρωτοφανές παγκόσμιο εκδοτικό γεγονός: το πρώτο και μοναδικό ημερολόγιο κρατουμένου που συνεχίζει να βρίσκεται στο Γκουαντάναμο. Ένα βιβλίο αποκάλυψη του Μοχάμεντου Ουλντ Σλάχι.
Οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, το βιβλίο των Ντέιβιντ Στάκλερ και Σάντζεϊ Μπασού, κυκλοφόρησε πέρυσι αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού πραγματεύεται τις επιπτώσεις της σημερινής κρίσης, ενώ το κεφάλαιο για την Ελλάδα αποδείχθηκε σχεδόν… προφητικό!
Ξέρετε ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ; Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ WINE BAR, του Ντέιβιντ Γκίλμπερτσον, έχει τις απαντήσεις και είναι ένας χρήσιμος σύμβουλος για επιδόσεις καλύτερες από ποτέ, λιγότερο στρες και –όσο και εάν ακούγεται απίστευτο– ελεύθερο χρόνο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, όπως π.χ. ένα ποτήρι κρασί με τους φίλους σας στο αγαπημένο σας wine bar! Επανακυκλοφόρησε επίσης το best seller του Πολ Άρντεν ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ!
H εργογραφία του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα έργα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί: ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ και ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ αλλά και το βιβλίο-φαινόμενο που μεταφράστηκε σε 250 γλώσσες και διαλέκτους, τον ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!
Με περισσότερες από 1.000 επιλογές τίτλων σε μορφή e-book, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!
Η επική σειρά των ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ της Μελίσα ντε λα Κρουζ ολοκληρώνεται στο έβδομο βιβλίο με πρωταγωνιστές το θάρρος, τη θυσία και την αιώνια αληθινή αγάπη, ενώ στο τρίτο βιβλίο της σειράς της Κίρα Κας με τίτλο Η ΕΚΛΕΚΤΗ η αγωνία της Αμέρικα κορυφώνεται, καθώς ήρθε η ώρα να στεφθεί η νικήτρια!
Οι επιλογές έχουν συνέπειες και καθορίζουν την ίδια την ύπαρξή μας… Πάνω σε αυτή την ιδέα έπλασε η Βερόνικα Ροθ την τριλογία της Απόκλισης και έγινε παγκοσμίως διάσημη μέσω αυτής, αφού τα βιβλία της καταλαμβάνουν εδώ και καιρό τις πρώτες θέσεις στα μπεστ σέλερ των New York Times. Το πρώτο βιβλίο, ΑΠΟΚΛΙΣΗ, έγινε κινηματογραφική ταινία με μεγάλη επιτυχία και το δεύτερο, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, έρχεται από τις 19 Μαρτίου στις ελληνικές αίθουσες από την ODEON.
Αφού απέδειξε ότι είναι το νέο μεγάλο όνομα στους κύκλους της διεθνούς κατασκοπείας, ο ZAC POWER επανέρχεται στο προσκήνιο με δύο νέες αποστολές που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της σειράς.
Στη σειρά ΦΡΟΥΤΑ, η Ράνια Μπουμπουρή με γλύκα και χιούμορ συμφιλιώνει τα μικρά παιδιά με την ιδέα του ύπνου, η Κατερίνα Μουρίκη αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία μπορούν να συνδυαστούν, ενώ η Πέγκυ Φούρκα καταπιάνεται με την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας. Τέλος, η Βέρα Πρατικάκη μας αποκαλύπτει τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ σε ένα απολαυστικό μυθιστόρημα.
Η μοναδική Barbie είναι και πάλι εδώ με απίθανα νέα βιβλία με φανταστικές ιστορίες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, εμπνευσμένα από τη νέα ταινία BARBIE: Η ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ, την τηλεοπτική σειρά BARBIE: Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ, αλλά και τον κόσμο της μόδας.
Τέλος, ο ολοκαίνουργιος ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ παρουσιάζει με εντυπωσιακούς αναδιπλούμενους χάρτες πληθώρα ζώων, από τον κοινό καφέ λαγό μέχρι τον τάπιρο της Μαλαισίας και τον θαλάσσιο ελέφαντα του Νοτίου Ημισφαιρίου. Μπορεί να γνωρίζουμε τα κοράκια και τις αρκούδες, αλλά ποιος ξέρει πώς είναι ο νωτορύκτης τύφλωπας;
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ' επαφή! :-)
Εάν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τον αγαπημένο σας Έλληνα συγγραφέα! Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του! Αυτό τον μήνα, διαβάστε το βιβλίο ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΑΣΠΑΛΑΘΟ, της Σόφης Θεοδωρίδου. Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΠΟ ΑΣΠΑΛΑΘΟ και μία συλλεκτική τσάντα από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.
Ημ/νία λήξης: 2/3/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: