Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κρύβουν την αλήθεια Άδωνις - Βορίδης

  logo newsletter
   
 

Κρύβουν την αλήθεια Άδωνις - Βορίδης

Αποκαλύπτουμε σήμερα την επίμαχη σύμβαση ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), που προκάλεσε τη σφοδρή σύγκρουση Κουρουμπλή με Άδωνι και Βορίδη. Η σύμβαση ύψους 9.890.500 ευρώ υπεγράφη από τον Άδωνι Γεωργιάδη τον Ιούλιο του 2013. Δείτε πώς Άδωνις και Βορίδης κρύβουν την αλήθεια για τη συνεργασία με τους Γερμανούς...
Περισσότερα

Ποιοι θα αναλάβουν θέσεις-«κλειδιά» στην Υγεία

Αργά αλλά σταθερά «κλειδώνουν» τα πρόσωπα που πρόκειται να αναλάβουν τις θέσεις «κλειδιά» στην Υγεία. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι διεκδικητές; 
Περισσότερα

Καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες

Υπογράφηκε από τον Πρωθυπουργό η απόφαση με την οποία διανέμονται οι αρμοδιότητες στα μέλη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας. Τι θα αναλάβει ο Π. Κουρουμπλής και τι ο Α. Ξανθός.
Περισσότερα

Απάντηση Άδωνη-Βορίδη στις κατηγορίες Κουρουμπλή

Για άδικη και στρεβλή πολιτική κριτική κατηγορούν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, σε ανακοίνωση τους. Αφορμή ήταν οι ευθείες κατηγορίες του νέου Υπουργού Υγείας εις βάρος των προκατόχων του σχετικά με το χρυσό συμβόλαιο με γερμανική εταιρεία για την ανασύσταση του Συστήματος Υγείας.
Περισσότερα

Νέος καυγάς Κουρουμπλή - Γεωργιάδη για την υγεία

Στα ύψη σηκώθηκαν οι τόνοι στο στούντιο του Μεγάλου Καναλιού, όπου νυν και πρώην υπουργός Υγείας διασταύρωσαν για μία ακόμη φορά τα «ξίφη» τους, με αφορμή τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων, τη συμμετοχή στα φάρμακα και το deal Γεωργιάδη με τους Γερμανούς για την αναμόρφωση της ΠΦΥ.
Περισσότερα

Έγκριση του Avastin από Ε.Ε. για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Έγκριση του φαρμάκου Avastin, της Roche, σε συνδυασμό με χημειοθεραπεία για τη θεραπεία προχωρημένης μορφής καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, έδωσαν οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές.
Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Actavis από την AstraZeneca

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των δικαιωμάτων της αναπνευστικής επιχείρησης Actavis, σε ΗΠΑ και Καναδά, από τον φαρμακευτικό κολοσσό AstraZeneca PLC.
Περισσότερα

Στόχος Κουρουμπλή η «αναβάθμιση» του νοσηλευτικού επαγγέλματος

Την απόδοση ειδικότητας και στους νοσηλευτές εξετάζει ο Π. Κουρουμπλής, που αναζητάει και τρόπους αναβάθμισης του επαγγέλματος των ΔΕ νοσηλευτών.
Περισσότερα

Εκθεση κόλαφος του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά

Βασικός κόμβος της βαλκανικής οδού για την αφγανική ηρωίνη η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ. Αύξηση 11% στις νέες ψυχοδραστικές ουσίες παγκοσμίως. Επιθετικά αυξάνεται και ο HIVστους χρήστες ενέσιμων ουσιών.
Περισσότερα

Άραγε θα κάνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί την πρώτη κινητοποίηση στην Υγεία;

Εκνευρισμός και ανησυχία επικρατεί στους γιατρούς του ΕΣΥ εξαιτίας της καθυστέρησης στην αποπληρωμή των εφημεριών, με την ΕΙΝΑΠ να καλεί άμεσα όλα τα νοσοκομεία να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις για το θέμα.
Περισσότερα

Πρόεδρο εξέλεξε η ΠΟΕΔΗΝ

Νέο Πρόεδρο και νέο Γενικό Συμβούλιο ανέδειξαν οι τριήμερες αρχαιρεσίες της ΠΟΕΔΗΝ.
Περισσότερα

Medisyn: Προτάσεις για την ΠΦΥ

Επιστολή με προτάσεις και θέσεις για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, θέτοντας τα μέλη του δικτύου στη διάθεση του Υπουργείου για την κάλυψη των ανασφάλιστων.
Περισσότερα

«For Her»: Καμπάνια ευαισθητοποίησης για γυναικολογικούς καρκίνους

Σειρά δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις μορφές του γυναικείου και γυναικολογικού καρκίνου παρουσίασε σήμερα η Roche Hellas, σε συνεργασία με την  Αστική  μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Women for Oncology» και την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής».
Περισσότερα

Σημαντική αύξηση κερδών αναμένει για το 2015 η Bayer

Νέα ρεκόρ πωλήσεων και EBITDA προ ειδικών όρων εμφάνισε κατά το παρελθόν έτος η φαρμακευτική επιχείρηση Bayer, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, το 2015 αναμένεται σημαντική αύξηση επί των οικονομικών της αποτελεσμάτων.
Περισσότερα

Η πρώτη Τράπεζα Οφθαλμών στη χώρα μας

Ασθενείς απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και απόρους θα δέχεται η πρώτη Τράπεζα Μοσχευμάτων Κερατοειδούς που δημιουργείται στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία των Λεσχών Lions.
Περισσότερα

Διάκριση της AbbVie στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG

Για τη δημιουργική διαχείριση των αλλαγών που υλοποίησε, μετατρέποντας την ανασφάλεια σε ευκαιρία επιτυχίας, βραβεύτηκε η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, από την KPMG.
Περισσότερα

"Η Άμυαλη Βιολέτα": Όταν η τέχνη έχει στόχο...

Αφιερωμένη στις γυναίκες με καρκίνο μαστού και ειδικά σε όσες αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστηeta;μα υγείας, είναι η παράσταση «Η Άμυαλη Βιολέτα» που ανεβαίνει στο Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Παστέρ.
Περισσότερα

Τι είναι ευτυχία;

Αναζητάτε την ευτυχία; Γνωρίστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την προσεγγίστε μέσα από το βιβλίο του Richard Layard «Ευτυχία. Μαθήματα από μια νέα επιστήμη». Με αυτό το θέμα πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη επιτυχημένο Σεμινάριο των εκδόσων Κέρκυρα - economia Publishing.
Περισσότερα

Οι υποβολές στα βραβεία Apps Awards 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει... Κινητοποιηθείτε!

Μέχρι τις 16/3/2015 θα γίνονται δεκτές οι υποβολές υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Apps Awards 2015, τη μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων apps στην Ελλάδα. Κινητοποιηθείτε, λοιπόν, και υποβάλετε άμεσα την υποψηφιότητά σας στο appsawards.ethosevents.eu! Τα Apps Awards 2015 διοργανώνονται από την ETHOS EVENTS, το περιοδικό bIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: