Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Εχθρική» η ελληνική αγορά για τα γενοσημα


logo newsletter
 
 
 

«Εχθρική» η ελληνική αγορά για τα γενοσημα

Δηλητηριώδης αποδεικνύεται η πολιτική των τελευταίων ετών για τη φαρμακευτική αγορά και ιδιαίτερα των γενοσήμων, καθώς εκατοντάδες είναι τα σκευάσματα που οι εταιρείες αναγκάστηκαν να «παγώσουν» τη διάθεση τους. Πότε είναι, τελικά, η επόμενη τιμολόγηση.
Περισσότερα

Επιστολή αγωνίας στον Πρωθυπουργό και από τις Ιδιωτικές Κλινικές

Παρέμβαση σωτηρίας ζητάει από τον Πρωθυπουργό η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ).
Περισσότερα

Προειδοποιητικές "ριπές" για το claw back από τα διαγνωστικά κέντρα

Σφοδρή επίθεση στην Αριστοτέλους εξαπολύει ο ΠΑΣΙΔΙΚ, με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφορούν για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της συμμετοχής του ασφαλισμένου.
Περισσότερα

Επαναπρόσληψη των απολυμένων γιατρών ΕΟΠΥΥ ζητά ο ΣΕΥΠ Αττικής

Επιβεβλημένη κρίνει τη χορήγηση δυνατότητας επιστροφής στον ΕΟΠΥΥ, στους περίπου 2.500 γιατρούς και οδοντιάτρους που έμειναν εκτός συστήματος, ο ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ Αττικής.
Περισσότερα

Μηνύσεις για εθισμό στο σεξ και τον τζόγο από χάπι για Πάρκινσον

Επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο η πολύκροτη υπόθεση, με την αγωγή που κατατέθηκε από ομάδα περίπου 172 ασθενών, για την υπόθεση εθισμού... στο σεξ και τον τζόγο μετά τη λήψη φαρμάκου της Pfizer.
Περισσότερα

Νέος κύκλος δικαστικής διαμάχης μεταξύ Novartis – Amgen

Μπλοκάρει με δικαστική απόφαση αμερικανικού εφετείου η πώληση του πρόσφατα εγκεκριμένου «βιοϊσοδύναμου» Neupogen, που αποτελεί blockbuster της Amgen Inc για την πρόληψη λοιμώξεων σε ασθενείς με καρκίνο.
Περισσότερα

Ενστάσεις και προτάσεις για την ΚΥΑ των Ανασφαλίστων

Έκλεισε σήμερα η δημόσια διαβούλευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη και των ανασφάλιστων. Τι επισημαίνουν φορείς, εργαζόμενοι στην Υγεία και πολίτες.
Περισσότερα

Αφερέγγυο το σύστημα των 200 ραντεβού - "Βουνό" οι καταγγελίες

Σχεδόν παντελής είναι η αδυναμία των ασφαλισμένων να κλείσουν δωρεάν ραντεβού σε γιατρό που έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ. Με διακοπή σύμβασης προειδοποιεί όσους γιατρούς αυθαιρετούν η Διοίκηση του Οργανισμού.
Περισσότερα

Ποιος παίρνει την ευθύνη για το κλείσιμο του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου;

«Στο χείλος του γκρεμού» έφερε το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου η λειτουργική διασύνδεσή του με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ).
Περισσότερα

Η προτίμηση του "Λύκου" στις γυναίκες. Τα συμπτώματα που πρέπει να σας κινητοποιήσουν

Η έγκαιρη πρόληψη και τη διάγνωση της νόσου από ειδικό, επισημαίνουν οι επιστήμονες της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας & Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Συστηματικού Ερυθηματώδη Λύκου που εορτάζεται στις 10 Μαΐου.
Περισσότερα

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους

Έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο - εντελώς δωρεάν - θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτή την Παρασκευή ανασφάλιστοι πολίτες που θα κλείσουν εγκαίρως το ραντεβού τους.
Περισσότερα

2ο Σεμινάριο Καρδιοαγγειακής Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης

«Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση Ασθενών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Νέες Τάσεις και Δυναμική» είναι το θέμα του 2ου σεμιναρίου που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) και το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης (ΤΚΑΦΑ).
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: