Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε στον εαυτό του ο Καμμένος για τα γενέθλιά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος άφησε τις "αψιμαχίες" για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και χρησιμοποίησε το twitter με τελείως διαφορετική διάθεση.
Ανακοίνωσε ότι σήμερα κλείνει τα 50 του χρόνια και συνόδευσε το μήνυμα μ΄ ένα τραγούδι σταθμό για τους... μεσήλικες.
Read More

Σε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης για τη θαλάσσια ασφάλεια συμφώνησαν Κοτζιάς - Τσαβούσογλου

Σε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης για τη θαλάσσια ασφάλεια συμφώνησαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, οι οποίοι συναντήθηκαν στην Άγκυρα.
Read More

Οι Κούρδοι επιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος και οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη γραμμή των μαχών στη βόρεια Συρία αναρτήθηκε στο YouTube.
Αριστεροί Κούρδοι αντάρτες του YPG/YPJ και οι Σύροι σύμμαχοί τους της οργάνωσης «Ηφαίστειο του Ευφράτη» επιτίθενται στο Ισλαμικό Κράτος.
Read More

Στους 36 οι νεκροί από το νέο φονικό εγκέλαδο στο Νεπάλ

Μόλις άρχισε να συνέρχεται από την πολύνεκρη καταστροφή των προηγούμενων εβδομάδων, νέος φονικός εγκέλαδος χτύπησε το Νεπάλ.
Ο αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής ανέρχεται στους 36 ενώ οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 1.000, ενώ τουλάχιστον άλλα τρία άτομα σκοτώθηκαν στη γειτονική Ινδία.
Read More

Τα... γυρνάει ο Βούλγαρος παιδοκτόνος

Διαφοροποιείται τώρα από την αρχική του απολογία ο 27χρονος δράστης στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ.
Ο πατέρας του κοριτσιού, που έχει ομολογήσει ότι τεμάχισε το παιδί του, απολογούνταν σήμερα συμπληρωματικά στην ανακρίτρια από τρεις και πλέον ώρες.
Read More

Άννυ: Το βίντεο από την τελευταία βόλτα της και η ανώνυμη επιστολή


Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχετε στο φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες πριν από τη φρικιαστική δολοφονία της 4χρονης Άννυ, στο οποίο το κοριτσάκι φαίνεται από τις κάμερες καταστήματος να πηγαίνει για ψώνια με τον πατέρα της.
Συγκεκριμένα σε βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή "Μια" της Τατιάνας Στεφανίδου, ήταν Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου, όταν η Άννυ πήγε με τον πατέρα της σε μίνι μάρκετ επί της Μιχαήλ Βόδα για να ψωνίσουν. Η 4χρονη περπατάει πίσω από τον 27χρονο Βούλγαρο, και μαζί μπαίνουν στο μαγαζί.
Read More

Η σκληρή απάντηση του Παντελίδη στον Νότη!

Τον βρίζει ο Νότης Σφακιανάκης; Δεν απαντάει ο Παντελής Παντελίδης. Τον ξαναβρίζει ο Νότης Σφακιανάκης;
Αποφασίζει για... εκδίκηση. Και τι εκδίκηση... Έξυπνη και ικανή να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον Νότη.
Read More

Ρέθυμνο: «Ετοιμοπόλεμος» 46χρονος είχε στο σπίτι πολεμικά τουφέκια

Έτοιμος για τον... πόλεμο ήταν ένας 46χρονος στο Ρέθυμνο, που διατηρούσε μίνι – οπλοστάσιο στο σπίτι του, με δύο πολεμικά τουφέκια, πιστόλι, γεμιστήρα και φυσίγγια.
Read More

«Μπαρούτι» μυρίζει στα Σκόπια: Φόβοι ενόψει της διαδήλωσης της 17ης Μαΐου

«Μπαρούτι» μυρίζει στα Σκόπια μετά τα αιματηρές συγκρούσεις στο Κουμάνοβο όπου έχασαν τη ζωή τους 22 άνθρωποι και τους πολιτικούς αναλυτές να εκφράζουν φόβους για ανάφλεξη στην ΠΓΔΜ ενόψει της μεγάλης διαδήλωσης της 17ης Μαΐου που έχει προγραμματίσει η αντιπολίτευση της χώρας.
Read More

Άρση της ασυλίας Κασιδιάρη αποφάσισε η Βουλή

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με 190 ψήφους, σε σύνολο 225 ψηφισάντων. Κατά της άρσης της ασυλίας ψήφισαν 18 βουλευτές και 17 ψήφισαν «παρών».
Η δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον εισαγγελέα με αίτημα να αποφασίσει η Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, αφορά παραβίαση του άρθρου του Ποινικού Κώδικα μετά από ομιλία του βουλευτή, που φέρεται να προτρέπει σε πράξεις μίσους.
Read More

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ως Καίσαρας και με προτομή!

Το ισπανικό περιοδικό ABC επιλέγει τον Γιάνη Βαρουφάκη για το εξώφυλλό του και μάλιστα με πρωτότυπο τρόπο...
Έφτιαξε προτομή του Έλληνα υπουργού που θυμίζει Καίσαρα. Βέβαια έχει τον λόγο του το περιοδικό καθώς η κατάσταση της Ελλάδας παραπέμπει σε κάτι ανάμεσα σε αρχαίο δράμα και κωμωδία
Read More

Χυδαία επίθεση Άδωνι - Καθύβρισε καρκινοπαθή μέσω Twitter! (Φώτο)

Κάθε όριο χυδαιότητας ξεπέρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε κριτική που του άσκησε καρκινοπαθής, χρήστης του Twitter, για τα εγκληματικά έργα και τις εμετικές δηλώσεις του όσο ήταν υπουργός Υγείας, ο γνωστός τηλεπωλητής βιβλίων δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ψεύτη (!) και να κάνει... διάγνωση ότι δεν πάσχει από καρκίνο!
Read More

Μεσσηνια: Αθώος ο 25χρονος Γεωργιανός για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη

Με δάκρυα χαράς και κάνοντας ασταμάτητα το σταυρό του, δέχθηκε χθες, Δευτέρα, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, την αθωωτική για αυτόν απόφαση ο 25χρονος Γεωργιανός που είχε κατηγορηθεί για την άγρια δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη Φώτη Ζαχαρόπουλου, το Φεβρουάριο του 2014 στη Χώρα του Δήμου Πύλου - Νέστορος.
Read More

Die Welt: Οι Ευρωπαίοι μετάνιωσαν που δεν άφησαν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει το 2010

Σε ένα εκτενές άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Die Welt περιγράφει το χρονικό της διάσωσης της Ελλάδας πριν πέντε χρόνια και επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι πρωταγωνιστές εκτιμούν πλέον ότι θα ήταν καλύτερα αν είχαν αφήσει την Αθήνα να χρεοκοπήσει.
Read More

Τρίκαλα: Γέμισε το ποτάμι χαρτονομίσματα. Οικογενειακή υπόθεση

Μια οικογενειακή υπόθεση κρύβεται πίσω από το πρωτοφανές σημερινό συμβάν όπου χαρτονομίσματα των 500, 100 και 50 ευρώ, βρέθηκαν να επιπλέον στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα.
Read More

Τα «δωμάτια των δακρύων» διώχνουν το στρες από τις γυναίκες!

Το ξενοδοχείο Mitsui Garden Yotsuya Hotel στο Τόκιο είχε μια ιδέα πρωτότυπη και μάλλον, μοναδική στον κόσμο, για να αποφορτιστούν από το στρες οι νέες γυναίκες στην Ιαπωνία. Το πολυτελές κατάλυμα διαθέτει μονόκλινα δωμάτια που τα έχει ονομάσει «δωμάτια των δακρύων» και είναι μόνο για γυναίκες πελάτισσες, ηλικίας από 20 μέχρι 40 ετών.
Read More

Καταγγελία: Η μάνα της Άννυ μου ζήτησε να τη βοηθήσω για να γλιτώσει


Σε μία καταγγελία - βόμβα προχώρησε το πρωί της Τρίτης η μητέρα του 27χρονου κατηγορούμενου για τη στυγερή δολοφονία της 4χρονης Άννυ τον περασμένο Απρίλιο.
Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων, η μητέρα του 27χρονου κατήγγειλε πως η μάνα της δολοφονηθείσας, της ζήτησε πρόσφατα να τη βοηθήσει για να γλιτώσει από την κατηγορία περί έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. «Μου είπε να υποστηρίξω πως το παιδί το άφησε σε εμένα για να γλιτώσει από τις κατηγορίες. Μετά, όπως μου ανέφερε, θα βοηθούσε κι εκείνη για να γλιτώσει ο γιος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του Σάββα.
Read More

Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί δεν ήθελε να πάει στη δουλειά

Η κατάθεση του γιου της άτυχης γυναίκας και του δολοφόνου, συμπλήρωσε πολλά από τα κομμάτια του παζλ της υπόθεσης...
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το μικτό ορκωτό Δικαστήριο Πύργου στον 54χρονο Αλβανό Σεφκετ Κουλόλι για τον εκ προθέσεως φόνο της γυναίκας του με μαχαίρι. 
Read More

Από ποιους ζήτησε συγγνώμη ο Βενιζέλος

Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Συγγνώμη για τα λάθη που έκανε τα χρόνια που κατείχε κυβερνητικές θέσεις που συνδέονταν με τη διαπραγμάτευση ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Read More

Ηράκλειο: Άρπαξε μισό εκατομμύριο ευρώ και έγινε καπνός

540.000 ευρώ φέρεται να απέσπασε από χρηματοκιβώτιο εταιρείας ασφαλείας του Ηρακλείου, που αναλαμβάνει την τροφοδοσία ΑΤΜ και χρηματαποστολές τραπεζών, ένας 45χρονος, ο οποίος εξαφανίστηκε.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: