Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

"Εμφύλια" σύγκρουση στρατού-αστυνομίας στην Τουρκία με 8 νεκρούς! Αλήθεια ή προβοκάτσια;

Μια φήμη που κυκλοφορεί εδώ και 3 ημερες στην Τουρκία - και την ακολουθούν και ενδείξεις αλήθειας- έχει αναστατώσει την γειτονική χώρα καθώς διανύεται και προεκλογική περίοδος.
Σύμφωνα με αυτή συγκρούσεις μεταξύ Στρατού και Αστυνομίας στην Τουρκία με 8 νεκρούς και 4 τραυματίες έγιναν στη Γιουκσέκοβα του Χακιάρι.
Read More

Μήνυμα Κομισιόν στον Λαφαζάνη: Τελειώνετε με το μονοπώλιο στην Ενέργεια

Σαφή προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση για την ανάγκη μιας «ανεξάρτητης» ρυθμιστικής αρχής ενέργειας στέλνει η Επίτροπος Ανταγωνισμού, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προθέσεις του νέου υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Read More

Φωτιά από τους ουρανούς κάνει κάρβουνο εκατοντάδες τζιχαντιστές στη Συρία

Βαράνε αλύπητα οι ΗΠΑ τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.
Το τελευταίο 48ωρο σε αεροπορικές επιδρομές του Διεθνούς Συνασπισμού σκοτώθηκαν τουλάχιστον 170 τζιχαντιστές, που έγιναν στόχος των συμμαχικών βομβών.
Read More

"Τσίπρας και Βαρουφάκης σαν ασκούμενοι σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς"

Στα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παρομοίασε τους Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη ως ασκούμενους της Ελλάδας «σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς» αναφέρεται δημοσίευμα της Deutsche Welle το οποίο αναφέρει και στην Ανγκελα Μέρκελ, την παραμονή του ΔΝΤ στη διάσωση της Ελλάδας.
Read More

Τραγικό: 18χρονος έστειλε μήνυμα με βίντεο στους γονείς του και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένοι οι γονείς του Luke Dadds έλαβαν στο κινητό τους τα μηνύματα με βίντεο από το γιο τους Kevin, ο οποίος τους αποχαιρέτησε προτού πηδήξει στις ράγες του τρένου, στο South Gloucestershire της Βρετανίας.
Λίγες στιγμές αφού παρακολούθησαν το βίντεο, αστυνομικοί τους χτυπούσαν την πόρτα προκειμένου να τους ενημερώσουν για τον τραγικό χαμό του παιδιού τους...
Read More

Η ιστορία για την ανακάλυψη του θυρεοειδούς αδένα. Από τους Φαραώ, στην αρχαία Ελλάδα, τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Η ιατρική έρευνα άρχισε από την αρχαία Αίγυπτο και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα χρονολογικό χάρτη της έρευνας που οδήγησε στη θεραπεία των προβλημάτων του θυρεοειδούς αδένα. 
Από την εποχή των Φαραώ (1500 π.Χ.) οι θεραπευτές ανέφεραν τη χρήση ενός άλατος για τη θεραπεία της βρογχοκήλης. egyptien medicine Ο Βιτρούβιος (περίπου 70 – 10 π.Χ.) αν και αρχικά ήταν αρχιτέκτονας, στο σύγγραμμα του «η Θεωρία του καλοσχηματισμένου» έκανε μια αναφορά στην χρήση φυκιών και αποξηραμένων σφουγγαριών – πολλά χρόνια πριν ανακαλυφθεί το ιώδιο.
Read More

Πανελλαδικές 2015: Στο νοσοκομείο μαθητές μετά από κρίση πανικού


Στο νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκαν σήμερα δύο υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων λόγω κρίσης πανικού που υπέστησαν.
Η πρώτη, μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο περίπου στις 9.45. 
Read More

Ξυλοκόπησαν οπαδό της Μπενφίκα μπροστά στους γιους του (Βίντεο)

Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν και στον ηλικιωμένο πατέρα του
Αστυνομικοί ξυλοκοπούν άγρια έναν οπαδό της Benfica, μετά τη λήξη του αγώνα με την Guimaraes, την Κυριακή.
Read More

Ο Βαρουφάκης τουιτάρει για τον Σόιμπλε, αντί να ασχολείται με την συμφωνία!

Την πιο ακατάλληλη στιγμή των διαπραγματεύσεων, λίγο πριν την επίτευξη συμφωνίας, όπως εκτιμούν όλες οι πλευρές, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ανοίγει «μέτωπο» με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Read More

Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να θυσιάσει τη χώρα

Για «ωμά ψέματα» κατηγορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον πρωθυπουργό, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Read More

Spiegel: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με στάση πληρωμών στις αρχές Ιουνίου

Δύο εβδομάδες πριν την χρεοκοπία η Ελλάδα, γράφει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με στάση πληρωμών στις αρχές Ιουνίου.
Read More

Νέα μεγάλη πρόκληση: Τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος

Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 11:23 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ των νήσων Χίου και Σάμου.
Read More

Διαβάστε ποιοι δικαιούνται χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής του εντύπου Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του έτους 2015 ταυτόχρονα με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης εισοδήματος του (Ε1).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση-δήλωση Α21 μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του περιβάλλοντος taxisnet (www.gsis.gr) και, αφού έχουν υποβάλει (οριστικοποιήσει) τη φορολογική τους δήλωση (Ε1).
Read More

Ρόδος: Συνελήφθη γιατί περπατούσε γυμνός στους δρόμους

Ένα άτομο ηλικίας 40 περίπου ετών, εντόπισαν και ακινητοποίησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου της Ρόδου.
Read More

Το τιμολόγιο της φρίκης - $350.000 για να σκοτώσει ρινόκερο

Σάλο έχει προκαλέσει το ρεπορτάζ που αναφέρει ότι ένας άνδρας από το Τέξας κυνήγησε και σκότωσε έναν απειλούμενο μαύρο ρινόκερο στη Ναμίμπια, μετά την υποβολή προσφοράς 350,000 δολαρίων σε δημοπρασία για να κερδίσει μια άδεια κυνηγιού.
Από τη δημοπρασία του περασμένου έτους, ο Corey Knowlton αντιμετώπισε έντονη κριτική, ακόμη και απειλές κατά της ζωής του, από υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά είπε ότι το κυνήγι είναι ένα ουσιαστικό μέρος των εργασιών συντήρησης για την διάσωση του πληθυσμού του μαύρου ρινόκερου στη Ναμίμπια.
Read More

Ο ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκας σε στρατόπεδα του ΝΑ Αιγαίου(Φώτο)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια στο Χώρο Ευθύνης των 95 και 80 ΑΔΤΕ (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) στο ΝΑ Αιγαίο, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών στη Ρόδο.
Read More

Επιστροφή στο παλαιό καθεστώς ΦΠΑ με μικροαλλαγές – Παραμένει στο 23%

Στη δομή του υπάρχοντος συστήματος στηρίζονται οι νέες προτάσεις για την αναθεώρηση του ΦΠΑ που συζητούν η κυβέρνηση και οι Θεσμοί μετά τις ενστάσεις των τελευταίων στην πρόταση για την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή με έκπτωση στις συναλλαγές με κάρτες.
Read More

Γιατρός θανάτου συνελήφθη στη Σλοβενία

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για επτά δολοφονίες
Σλοβένος γιατρός, ο οποίος στην αρχή της χρονιάς θεωρήθηκε ύποπτος για διενέργεια ευθανασίας σε ετοιμοθάνατο ασθενή, συνελήφθη χθες και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για επτά δολοφονίες.
Read More

Αλέφαντος για το φιλί Νοτσιόνι-Καμπάτσο: Δεν ντρεπόσαστε ρε πουσ..., δυο γαϊδούρια μέχρι εκεί πάνω;

Το... τρυφερό φιλί των Νοτσιόνι-Καμπάτσο μετά το τέλος του τελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό έκανε τον γύρο του κόσμου, θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Νίκο Αλέφαντο;
Read More

Eurovision: Ως «έκκληση για βοήθεια» ερμηνεύουν κάποιοι το τραγούδι της Ελλάδας

Για πολλά χρόνια, οι μουσικόφιλοι αναζητούν κρυφά μηνύματα στους στίχους αγαπημένων τραγουδιών, με τρανταχτά παραδείγματα το Hotel California (που πολλοί πιστεύουν ότι μιλούσε για τον σατανισμό) και το Lucy in the Sky with Diamonds (που αναφερόταν στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα στο LSD).
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: