Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Κοινή δήλωση Γιούνκερ-Τσίπρα για συνταξιοδοτικό-εργασιακά

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε κοινή δήλωση μετά τη συνομιλία τους.
Στην κοινή δήλωσή τους γίνεται σαφής αναφορά για παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό, αλλά και συζήτηση για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Read More

Η τραβεστί "πρώην" του παιδοκτόνου αποκαλύπτει: Ήταν ψυχοπαθής, με έσπαγε στο ξύλο

του Στρατή Λημνιού
«Ήταν ψυχοπαθής... Τον μάζεψα από το δρόμο, τον έκανα άνθρωπο και του έδινα λεφτά.
Δεν του έλειπε κάτι και αυτός με έσπαγε στο ξύλο» λέει η τραβεστί Άσια.
Read More

ΠΓΔΜ: Εκτός κυβερνητικού συνασπισμού το μικρό κόμμα DOM

Το μικρό κόμμα DOM, στην ΠΓΔΜ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κυβερνητικό συνασπισμό στον οποίο συμμετέχει, λόγω της πολιτικής κατάστασης στη χώρα.
Την απόφαση να εγκαταλείψει την κυβέρνηση έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, που εξέτασε την πολιτική κατάσταση στη χώρα.
Read More

Σόιμπλε: Καταστροφή της Ελλάδας σημαίνει καταστροφή και της Γερμανίας

«Η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθειά μας», επισήμανε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι μία ζημιά για την Ελλάδα θα ήταν ζημιά και για τη Γερμανία.
Ακόμη, αναφερόμενος στις ελληνικές απαιτήσεις για γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις, ο κύριος Σόιμπλε τις χαρακτήρισε «ανοησίες».
Read More

Φως στο τούνελ για τις διαπραγματεύσεις

Το Eurogroup της 11ης Μαΐου εξελίσσεται στην καθοριστική ημερομηνία για την ελληνική οικονομία.
Έπειτα από την εμπλοκή που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας και των θεσμών, ο διάλογος στις Βρυξέλλες φαίνεται να συνεχίζεται και υπάρχει μεγαλύτερη σύγκλιση απόψεων.
Read More

Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ το Σάββατο στη Γλυφάδα

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας θα βρεθούν αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου στις 19.30 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» (πλ. Νυμφών Φοίβης), αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο αλλά ενωμένοι για τον κοινό σκοπό, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του κόσμου για τον Αυτισμό.
Read More

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της Άννυ

Για πρώτη φορά μέσα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, σπάει την σιωπή της, η μητέρα της Άννυ.
Οργισμένη, μιλάει για τον πατέρα του παιδιού της, ο οποίος σκότωσε και εξαφάνισε την 4χρονη με έναν φρικιαστικό τρόπο. Μάλιστα, απειλεί πως θα του κάνει ό,τι έκανε και στο αγγελούδι της.
Read More

Πράσινο τσάι και τρέξιμο κρατούν το Αλτσχάιμερ μακριά

Το μυστικό για την πρόληψη και επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου
Η κατανάλωση πράσινου τσαγιού και το τρέξιμο μπορούν να λειτουργήσουν προληπτικά κατά της άνοιας και να καθυστερήσουν την εξέλιξη της νόσου του Αλτσχάιμερ.
Read More

Ηράκλειο: Απεγκλωβίστηκε εργάτης από δεξαμενή

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός 35χρονου άνδρας στήθηκε στην περιοχή της Φορτέτσας του Ηρακλείου, το πρωί της Τετάρτης (06/05).
Read More

Φρίκη: Πήγε στην κηδεία της πρώην του φίλου της και χαράκωσε το πτώμα της

Η 26χρονη Σέινα Σιμς, από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, συνελήφθη από τις αρχές για τη βεβήλωση του πτώματος της πρώην συντρόφου του φίλου της.
Read More

Σύλληψη - βόμβα απόστρατου για δωροδοκία και μαύρο χρήμα σε γερμανικούς εξοπλισμούς

Σύλληψη πριν απο λίγο ενός αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεια, 53 ετών ο οποίος ειχε υπηρετήσει σε θέση κλειδί του Υπουργείου Εθνικης Άμυνας απο το 2004 - 2006.
Read More

Telegraph: Η Γερμανία απειλεί το ευρώ και πρέπει να τιμωρηθεί!

Το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου της Γερμανίας συνεχίζει να καταγράφει νέα ρεκόρ και αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ από ότι η Ελλάδα, αναφέρει άρθρο του Αμπρος Εβανς-Πρίτσαρντ στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.
Read More

Έκθεση κόλαφος για την ΕΛΑΣ: Παρενοχλεί και ασκεί βία σε όσους «δεν της κάνουν με το μάτι»

Η αστυνομία στην Αθήνα προβαίνει συχνά σε παρενόχληση, καταχρηστικές ενέργειες και άσκηση βίας κατά ανθρώπων που ζουν ή βρίσκονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα στους δρόμους του κέντρου της πόλης, όπως των αστέγων, των χρηστών ναρκωτικών ουσιών και των εκδιδόμενων ατόμων, επεμβαίνοντας στην ιδιωτική τους ζωή, αναφέρει η έκθεση της Human Rights Watch. 
Read More

Πέθανε λόγω του εθισμού της στις τσίχλες

Ο εθισμός της στις τσίχλες ίσως βρίσκεται πίσω από τα αίτια του θανάτου της 19χρονης Samantha Jenkins.
Η 19χρονη συνήθιζε να μασά περίπου 14 τσίχλες την ημέρα, τις οποίες συχνά δεν έφτυνε, βάζοντας στο στόμα περισσότερες από μια.
Read More

10η Εντολή: Δικαίωση για την υπόθεση της Σαντορίνης - Οι δηλώσεις Κοκκινόπουλου

Τέλος στη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό όταν η οικογένεια της δασκάλας από τη Σαντορίνη που αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της το σύζυγο έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον Πάνο Κοκκινόπουλο.
Read More

Διαψεύδει ο Δραγασάκης την ύπαρξη ρήγματος στο κυβερνητικό μέτωπο

Για προσπάθεια κάποιων να προκαλέσουν αντιπερισπασμούς, ανακαλύπτοντας δήθεν ρήγματα στο κυβερνητικό μέτωπο κάνει λόγο με ανακοίνωσή της αντιπροεδρία της κυβέρνησης σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Γιάννης Δραγασάκης ενημερώθηκε για το non paper του Μαξίμου ότι υπάρχει αδιέξοδο στις συνομιλίες με τους δανειστές λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Ντράγκι στην Φρανκφούρτη.
Read More

ΕΛ.ΣΤΑΤ: Μικρή υποχώρηση της ανεργίας το Φεβρουάριο

Στο 25,4% υποχώρησε η ανεργία το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).
Την ίδια στιγμή τα ποσοστά ανεργίας στους νέους είναι απογοητευτικά. Πάνω από το 50% των νέων ηλικίας από 15 έως 14 ετών δεν εργάζεται ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην ομάδα 25-34 ετών είανι 31,3%
Read More

Συνελήφθη η «μαϊμού» ψυχίατρος που κατήγγειλε ολιγωρίες στην υπόθεση της Άννυ

Στο αυτόφωρο οδηγείται η «μαϊμού» ψυχίατρος που το πρωί της Τετάρτης (06/05) προκάλεσε αναστάτωση με τις «αποκαλύψεις» και της «καταγγελίες» της σχετικά με την υπόθεση της μικρής Άννυ.
Στη Νέα Μάκρη εντοπίστηκε και συνελήφθη η «ψυχίατρος» Μαρία Καλογεροπούλου, η οποία το πρωί της Τετάρτης (06/05) «αποκάλυψε» ότι είχε παρακαλέσει τον εισαγγελέα να πάρει τη μικρή Άννυ από τους γονείς της καθώς αποδείχθηκε ότι είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ιδιότητας.
Read More

Γερμανία: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που σχεδίαζαν επιθέσεις κατά μουσουλμάνων

Τέσσερα άτομα που φέρονται να ανήκαν σε μία «ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση» η οποία προετοίμαζε επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων, συνελήφθησαν σήμερα στη Γερμανία, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία.
Read More

Φρίκη στη Λάρισα: Πατέρας ασελγούσε στον αυτιστικό γιο του!

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδίκασε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έναν 47χρονο για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατ' εξακολούθηση κατά του αυτιστικού γιου του. Μάλιστα, το δικαστήριο δεν μείωσε ούτε κατ' ελάχιστον την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, μη δεχόμενο κανένα ελαφρυντικό.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: