Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟ(ΕΛΛΑΔΑ) ΜΑΣ

(ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ http://www.press-bank.gr/)Γράφει η ΓΙΩΤΑ ΣΕΛΛΑΚΗ Χαιρε μεγάλη Ελλάδα, με τα παιδιά σου, που τα μεγαλώνεις όπως, όπως και όπως λάχει με την υψηλή ποιότητα παιδείας σου με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σου, τους ωραίους δρόμους, το φοβερό σύστημα υγείας σου και όλα τα καλά σου .
Μάθε λοιπόν, ότι οι αθλητές σου στο Πεκίνο σε κάνουν περήφανη και ας μη το αξίζεις γιατί απ αυτά τα γενναία παιδιά μόνο τη περιφρόνηση πρέπει να έχεις, και μιλάω για τα παιδιά της παραολυμπιαδας που μας κάνουν περήφανους όλους εμάς , που τα βλέπουμε με οίκτο και αυτό μας καθιστά ρατσιστές ενώ αυτά τα παιδιά μας κάνουν να ακούμε τον Εθνικό ύμνο , και μη ξεχνάτε ότι πολλά απ αυτά έχουν πέσει θύματα δυστυχημάτων από τροχαία γιατί εσύ Ελλάδα ΔΕΝ έχεις καλούς δρόμους ΔΕΝ έχεις σωστές υποδομές ΔΕΝ έχεις ΠΑΙΔΕΙΑ .
Κρίμα , για το μόνο που φροντίζεις είναι για το πώς θα τους κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη , μια περιπέτεια ένας απλός περίπατος σε αναπηρικό καροτσάκι .
Μπράβο Ελλάδα και μεγαλύτερα μπράβο στους Έλληνες που δεν σέβονται τίποτα, μια ράμπα ένα παρκιν , ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, το πρόβλημα είναι να παρκάρουν όσο πιο κοντά μπορούν μη τυχόν και περπατήσουν 50 μέτρα πιο μακριά και καταχρώνται τις θέσεις των ατόμων με ιδιαιτερότητες, να καβαλισουν τις ράμπες για να κλείσουν όλες τις διεξόδους .
Τους κάνουν τη ζωή ποδήλατο , αγώνα δρόμου και μετ' εμποδίων έτσι τα προπονείς Ελλάδα μου ;
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ;
Μεγαλείο για εκείνα που θα γυρίσουν σε λίγες μέρες πάντα με το χαμόγελο και αυτή την απίστευτη δύναμη που έχουν .
Να δω πόσο θα ασχοληθείς Ελλάδα μου με τα παιδιά που σε τιμούν, γιατί βλέπω μέχρι τώρα ασχολείσε με τα παιδιά που σε ντροπιάζουν , με τη ντόπα και με τα κολπάκια τους.
Δε θέλω να πιστέψω Ελλάδα μου ότι αυτά τα παιδιά έχουν άγνοια για το τι παίρνουν και αν έχουν, γιατί το άφησες αυτό να γίνει;
Σταμάτα Ελλάδα μου να ασχολείσε με τους οχετούς και ΕΛΑ στα παιδιά σου που σε αγαπούν, που έχουν δώσει τη ζωή τους για σένα και πάντα δακρύζουν, όταν περήφανα τραγουδούν τον ύμνο σου . Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην παραολυμπιάδα και μας έκαναν περήφανους μόνο που τους είδαμε στην τελετή έναρξης στην παρέλαση, δεν έχει σημασία η κατάταξη που πήραν στο άθλημα τους και ζητώ συγγνώμη αν με κάποιο τρόπο τους δυσκόλεψα κάποια στιγμή τη ζωή με την αδιαφορία μου . ΓΙΩΤΑ ΣΕΛΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: