Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μια εξαιρετική δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από τον ΜΕΤΡΟΝΟΜΟ, την οποία σας προτείνουμε να αποκτήσετε.
Οταν ένας μεγάλος συνθέτης βρίσκεται με έναν ευαίσθητο στιχουργό, το αποτέλεσμα αυτής της συνεύρεσης δεν μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που φέρει τον τίτλο
ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ, και ένα μεγάλο επιτελείο ερμηνευτών έρχονται να μας διαβεβαιώσουν ότι το καλό ελληνικό τραγούδι είναι εδώ!
ΕΡΩΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Δεκαπέντε τραγούδια σε στίχους του Δημήτρη Λέντζου και ερμηνευτές τον Δημήτρη Μητροπάνο, το Νίκο Δημητράτο, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Δώρο Δημοσθένους, τη Μαρία Σουλτάτου και την Ιωάννα Φόρτη. "Πρόκειται για λαϊκά τραγουδια -μας λέει ο Χρήστος Λεοντής- που διαφέρουν από τα υπόλοιπα επειδή εκτρέπονται λίγο από την τρέχουσα νοοτροπία και κατά πολύ από τη νοοτροπία της τηλεόρασης.
Δηλαδή υπάρχουν ζεϊμπέκικα, χασάπικα αλλά και τραγούδια μπαλάντες.
Άλλα πάλι που είναι αφηγηματικά, άλλα άκρως ερωτικά ή ρομαντικά που σου δημιουργούν μια συγκινηση και μια τρυφερότητα.
Μεγάλη ποικιλία ρυθμών και καταστάσεων." Το εξώφυλλο του CD φιλοτεχνείται από τον νέο ταλαντούχο ζωγράφο Στέφανο Ρόκο ενώ στο ένθετο περιλαμβάνονται οι στίχοι των τραγουδιών που κοσμούνται με ειδικά σκίτσα του Ρόκου εμπνευσμένα από αυτούς. Έπαιξαν οι μουσικοί:
Νεοκλής Νεοφυτίδης: πιάνο, Γιάννης Σινάνης: μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, Παναγιώτης Μάργαρης:κλασική κιθάρα, Γιάννης Παπαζαχαράκης: ακουστική κιθάρα, Μαριλίζα Παπαδούρη: βιολοντσέλο, Μάνος Αβαράκης: φυσαρμόνικα, Χρήστος Πανόπουλος: κρουστά, Κώστας Παριορίτσας: κρουστά, Τεό Λαζάρου: κοντραμπάσο, Στέλιος Πετράκης: ούτι, λύρα, και Φαίδρα Λεοντή: φωνητικά. Ενορχήστρωση - Διεύθυνση ορχήστρας: Χρήστος Λεοντής.
Παραγωγή: Περιοδικό Μετρονόμος.
Επιμέλεια παραγωγής: Θανάσης Συλιβός. Το cd "Έρωτας Αρχάγγελος" μπορείτε να το προμηθευτείτε με αντικαταβολή στην τιμή των 17 ευρώ (περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) αρκεί να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ταχυδρομικό κώδικα) με e-mail στο
metro-no@otenet.gr ή τηλεφωνικά στα 2109703932, 6974930838.

Δεν υπάρχουν σχόλια: