Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θεσσαλονίκη, 23Σεπτεμβρίου 2008
Ο Βουλευτής Απόστολος Τζιτζικώστας πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην εμπορική αγορά στην περιοχή του Βαρδαρίου, μαζί με κλιμάκιο του Μετρό, ανταποκρινόμενος στο αίτημά που του κατέθεσαν οι καταστηματάρχες, σε συνάντηση που προηγήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου.
Αντικείμενο της επίσκεψής, ήταν να ενημερωθούν από κοινού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της περιοχής, ύστερα από την εγκατάσταση του εργοταξίου του Μετρό.
« Κάλεσα τον Διευθυντή Έργου του Μετρό κ. Δημήτρη Σιδέρη, τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκρισή του, να πραγματοποιήσουμε από κοινού αυτοψία στην περιοχή, να καταγράψουμε τις ενστάσεις των καταστηματαρχών και να εξετάσουμε ποιες δυνατότητες υπάρχουν προκείμενου να διευκολυνθεί η διέλευση των πεζών από την περιοχή, ώστε να μην έχει μεγάλη πτώση η εμπορική κίνηση στα καταστήματα.
Το Μετρό είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη μας, όμως θα πρέπει να είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλήττονται λόγω των εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή του» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: