Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Τρία «όχι» και δεκατρείς φόροι

(ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ http://www.tanea.gr/)
Παρά τις πιέσεις, ο Πρωθυπουργός δεν θα ανακοινώσει καμία πρωτοβουλία από το βήμα της ΔΕΘ Τρία «όχι» και δεκατρείς φόροι
«Ούτε ανασχηματισμός, ούτε διαγραφές, ούτε προσφυγή στις κάλπες», είναι το μήνυμα που θα στείλει από τη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός, αγνοώντας τις εκκλήσεις υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών που του ζητούν πιεστικά να προχωρήσει σε μεγάλες ανατροπές.
Για μια ακόμη φορά, ο κ. Καραμανλής αναμένεται να ζητήσει από τους πολίτες να τον εμπιστευτούν για να ολοκληρώσει τον κύκλο των «μεταρρυθμίσεων» που έχει ξεκινήσει.
Πάντως οι πιέσεις για δραστικά μέτρα συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή στη Θεσσαλονίκη, με τον υπουργό κ. Μ. Λιάπη να κάνει δημόσιες προτροπές για την ανάγκη αλλαγών.
Παράλληλα, κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο βαρύ το κλίμα για τον κ. Βουλγαράκη. Χθες παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΝΑΤ μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ο διαχειριστής της οικογενειακής εταιρείας του υπουργού Ναυτιλίας, για την οποία δέχεται σκληρή κριτική από φίλους και αντιπάλους.
Μέσα σ΄ αυτήν τη δυσάρεστη ατμόσφαιρα ήρθε να προστεθεί μια ακόμη καταγγελία στις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για το νοθεία-γκέιτ.
Αυτήν τη φορά από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Θ. Πλεύρη.
Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά, σε Μαξίμου και Ρηγίλλης σήμανε νέος συναγερμός χθες, καθώς φήμες έλεγαν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποκαλυφθεί νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή μέλος της κυβέρνησης.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: