Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Αποτελέσματα και νέες προσκλήσεις θεατρικών διαγωνισμών In2life

Αποτελέσματα και νέες προσκλήσεις θεατρικών διαγωνισμών In2lifeΗ κλήρωση για την παράσταση «Η Φάρσα της οδού Γουόλγορθ» στο Από Μηχανής Θέατρο (Ακάδημου 13 Αθήνα, τηλ. 210 5237297) ανάδειξε τους εξής νικητές: Διπλές προσκλήσεις για την αποψινή παράσταση (18/02) κερδίζουν οι:
Νάνσυ Κουτσιούμπα
Κλεάνθη Παντελοπούλου
Νίκη Βλαντούση Ενώ για την παράσταση της Πέμπτης (19/02) διπλές προσκλήσεις κερδίζουν οι:
Τάκης Ζαχαρίου
Δημήτρης Παγκρλατής
Δημήτρης Καραευαγγέλου
Θα παραλάβετε τις προσκλήσεις από ταμείο του θεάτρου Από Μηχανής λίγο πριν την έναρξη της παράστασης με την ταυτότητά σας. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Σκύλος, Η Νύχτα και το Μαχαίρι»Η παράσταση του Μάριους φον Μάγιενμπουργκ στο Από Μηχανής Θέατρο (Ακάδημου 13 Αθήνα, τηλ. 210 5237297), σε παραγωγή της Εταιρίας Θεάτρου Συν, Επί (+,Χ) και σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου είναι η πρώτη παρουσίαση του -γραμμένου το 2008- έργου του σημαντικότατου Γερμανού συγγραφέα και δραματουργού.
Μετά από μια θανάσιμη συμπλοκή, ο Μ υποχρεώνεται σε μια εφιαλτική περιπλάνηση σε μια παράξενη πόλη, όπου ζουν λύκοι και σκύλοι, η πείνα βασιλεύει κι οι κάτοικοί της έχουν την ίδια εμφάνιση και διακατέχονται από τα ίδια κανιβαλιστικά ένστικτα.
Στη ζώνη του Ασυνειδήτου, σ’ έναν κόσμο αδιέξοδο και παράλογο, ο ήρωας καλείται να συμμετάσχει σε μια σειρά από επεισόδια που ακυρώνουν κάθε λογική βεβαιότητα.
Σε πλήρη αντίστιξη βρίσκεται ο ρεαλιστικός τρόπος γραφής του «κακού παιδιού» τού γερμανικού θεάτρου Μάριους φον Μάγιενμπουργκ. Μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου αν δηλώσετε τώρα συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αποσταλούν στους νικητές με mail το πρωί της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: