Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα μυοκτονίας εφαρμόζεται στην Καλαμαριά
Συντονισμένη προσπάθεια με στόχο τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας όλων των πολιτών ξεκίνησε εδώ και καιρό ο Δήμος Καλαμαριάς.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταγραφής και αντιμετώπισης των τρωκτικών, που εφαρμόζει ο Δήμος όχι μόνο στα δημοτικά κτίρια αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, ενώ για την επιτυχία του απαιτείται ο εντοπισμός και η καταγραφή των περιοχών της Καλαμαριάς που αντιμετωπίζουν σχετικό πρόβλημα.
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι επαγγελματίες- κάτοικοι Καλαμαριάς να αναφέρουν τη συγκεκριμένη περιοχή όπου εντοπίζονται τέτοιου είδους προβλήματα, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 800 11 250 100 η οποία λειτουργεί χωρίς χρέωση κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες που θα επικοινωνούν, θα συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια για την επίλυσή του προβλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καλαμαριάς σεβόμενος τις ανάγκες των κατοίκων, δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή τους και φροντίζει για την ποιότητα της ζωής, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: