Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ
ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΒΕΝΙΚΙΩΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΥΓΑ
Η ενδοπαραταξιακές κόντρες στο Δήμο Σιθωνίας συνεχίστηκαν μετά την επιστολή παραίτησης του νέου Δήμαρχου Αντώνη Μπουγά, ο οποίος κατήγγηλε τον Δημήτρη Ρεβενικώτη ότι τον υπονόμευε σε κάθε δραστηριότητά του για την άσκηση των καθηκόντων του από τη μέρα που ανέλαβε το Δήμο. Η απάντηση ήρθε από τον Δημήτρη Ρεβενικιώτη, ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει ότι στα θεσμοθετημένα όργανα του Δήμου στήριζε πάντα τις επιλογές του πρώην Δημάρχου και αρνείται τα όσα του καταμαρτυρεί ο κ.Μπουγάς. Η επιστολή «Φίλε Αντώνη Ευτυχώς ο Δήμος μας είναι μικρός και όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Έτσι λοιπόν ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Ρεβενικιώτης, όχι τώρα αλλά εδώ και εικοσιπέντε χρόνια. Ως εκ τούτου οι όποιες κατηγορίες μου απευθύνεις δεν πιάνουν τόπο.
Σε σέβομαι και σε εκτιμώ σαν άνθρωπο αλλά για την ιστορία όμως πρέπει να δώσω απαντήσεις. Είχα δηλώσει πως δεν επιθυμώ καμιά θέση στη νέα διοίκηση, ούτε του Αντιδημάρχου ούτε και αυτήν του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Άλλωστε πριν την παραίτηση του κ. Δαλδογιάννη είχα διατελέσει Πρόεδρος για την πρώτη διετία και για τη δεύτερη διετία αν δεν θυμάσαι σε είχα ψηφίσει και εγώ για Πρόεδρο.... Μια μέρα πριν την παραίτησή σου συνεδρίασε η Δημαρχιακή Επιτροπή υπό την Προεδρία σου, αν δεν το θυμάσαι ψήφισα θετικά και εγώ και η ονομαζόμενη από εσένα ομάδα.
Δεν ήταν αυτό δείγμα των προθέσεών μου: Πράγματι σου έκανα εισηγήσεις για αξιοποίηση κάποιων ανθρώπων και για την προτεραιότητα στην δρομολόγηση ορισμένων θεμάτων, ως όφειλα να κάνω.
Αυτό σήμαινε πως δεν θα στήριζα τα σωστά και δίκαια;
Από που έβγαλες τέτοια συμπεράσματα;
Άλλωστε τις τοποθετήσεις με αποφάσεις σου για τις θέσεις των Αντιδημάρχων τις είχες κάνει. Την θέση δε του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορούσες να την δώσεις σε κανέναν αφού ψηφίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο. Με κατηγορείς για υπονόμευση και μη στήριξη, χωρίς να έχουμε πάει ούτε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για να πάρεις έστω ένα δείγμα των προθέσεών μου.
Μα αλήθεια δεν είχες την περιέργεια ούτε να με δοκιμάσεις;
Απορώ.
Και μόνο μια εξήγηση μπορώ να δώσω, φοβήθηκες τη στήριξή μου: διότι μετά δεν θα είχες δικαιολογία για να παραιτηθείς και απ' ότι φάνηκε Αντώνη δεν την ήθελες τη Δημαρχία.
Τώρα γιατί την διεκδίκησες, εσύ πρέπει να το εξηγήσεις. Φιλικά Δημήτριος Ρεβενικιώτης του Θεοδώρου.» halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: