Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ: Ενημέρωση Μελών

Μέγαρα: 16/11/2009
Α.Π.: 246
Με πρωτοβουλία και παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου Θεσσαλονίκης συναδέλφου Γιώργου Καστανίδη παραβρεθήκαμε την Παρασκευή 13/11/2009 στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους όπου γινόταν διαβούλευση για το νομοσχέδιο προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ παρουσία του Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ κ. Ξενίδη καθώς και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση και των καλεσμένων Γεν. Γραμματέων περιφερειών του ΠΑΣΟΚ από όλη την επικράτεια.
Καθ΄ όλη την διάρκεια της παρουσίας μας εκεί τέθηκε το θέμα μας από αρκετούς Γραμματείς Περιφερειών του ΠΑΣΟΚ (Θεσσαλονίκης, Αμαλιάδος, Ιονίων Νήσων κ.λ.π.) προς τον κ. Ραγκούση για την επίλυση της εργασιακής μας ομηρείας και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κ. Παπανδρέου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Γ.Γ. Περιφερειών του ΠΑΣΟΚ για την θετική στάση που τήρησαν για τον κλάδο μας.
Καλούμε όλα τα Σωματεία το συντομότερο δυνατό και πριν την πορεία μας στις 3/12/2009, να απευθυνθούν προς τους Βουλευτές, Γεν. Γραμματείς Περιφερειών καθώς και Νομαρχιακές ΠΑΣΟΚ, Δημάρχους και Νομάρχες ζητώντας τους να αποστείλουν επιστολές προς τον Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση και Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη υπενθυμίζοντάς τους τις εξαγγελίες, ειδικά του κ. Πρωθυπουργού, και να ζητήσουν να επιλυθεί το πρόβλημά μας.
Τα αντίγραφα των επιστολών αυτών να αποσταλούν στα Σωματεία και την ΠΟΣΠΥΔ.
Σας αποστέλλεται και κείμενο-πλαίσιο επιστολών για να το προωθήσουν τα Σωματεία.
Συνάδελφοι, είναι μεγίστης σημασίας οι επιστολές αυτές, να ξεκαθαριστεί ποιοι είναι μαζί μας εμπράκτως μετά τις εκλογές.
Τις επόμενες ημέρες η ΠΟΣΠΥΔ θα έχει συναντήσεις και με άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Εν όψει του συλλαλητηρίου στις 3/12/2009 θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ (όχι χιτώνιο και τζιν), πλήρη εξάρτηση και σλιπι μπαγκ (για κάθε περίπτωση).
Έχουμε κάνει 32 συλλαλητήρια, έχουμε φάει με το κουτάλι βουνά, φωτιές και δρόμους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει μαζί μας.
Συνιστάται ψυχραιμία και αγωνιστική ετοιμότητα καθώς τις επόμενες ημέρες περιμένουμε εξελίξεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπαντώνης Κων/νος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φαραντάκης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: