Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το Disabled.GR

Αποκλεισμένο το Ι.Κ.Α. Νεαπόλεως της Θεσσαλονίκης από κάδους απορριμμάτων που έχουν παρκάρει στον χώρο στάθμευσης και στάσης των ασθενοφόρων του Ι.Κ.Α. ενώ στις φωτογραφίες που βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=23582 θα δείτε και τα σκουπίδια να πολιορκούν το Ι.Κ.Α. αλλά και τον ασφαλισμένο έτοιμο να πετάξει από το ασθενοφόρο στο Ι.Κ.Α. για να εξεταστεί.
Για τέτοιες μεταφορές δεν χρειαζόμαστε τραυματιοφορείς...
Την ΕΜΑΚ χρειαζόμαστε...
Αγαπητοί μου φίλοι, όσοι χρησιμοποιείτε e-mail από το yahoo και τα άλλα σχετικά web mail συστήματα θα χρειαστεί να σταματήσετε να το κάνετε γιατί δεν λειτουργούν και τόσο καλά. Ειδικά το Yahoo πολύ συχνά πέφτει και χάνετε μηνύματα.
Αντί Το Yahoo προτιμήστε το gmail που είναι ασύγκριτα πιο αξιόπιστο και πολύ πιο προσπελάσιμο.
Δεν είναι διαφημιστικό τρυκ.
Απλά τα περισσότερα web mail δουλεύουν οποτε το θυμηθούν και βέβαια καθυστερούν και αυτό το newsletter.
Και στην Ελλάδα φαίνεται να έχει αρχίσει να εφαρμόζεται η κοινωνική θητεία για τους φυλακισμένους.
Διαβάστε σχετικά στο http://news.disabled.gr/?p=26087 και ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή θα εφαρμοστεί και η εθελοντική εναλλακτική κοινωνική θητεία για τους αντιρρησίες συνείδησης.Η εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης ήταν αναμενόμενη. Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26091
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των γαλλικών υγειονομικών αρχών για το εάν η εμφάνιση του παραλυτικού συνδρόμου Guillain-Barre που διαγνώσθηκε σε μια νέα γυναίκα από τη Γαλλία οφείλεται στο εμβόλιο για τον Η1Ν1, αφού είχε εμβολιαστεί έξι ημέρες πριν.
Όπως αναφέρει η Γαλλίδα υπουργός Υγείας Roselyne Bachelot, το περιστατικό είναι ελαφρύ και η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι επαγγελματίας υγείας, αναρρώνει.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26117
Τη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων ζητεί με επιστολή του στον Φ. Πετσάλνικο ο Γ. Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να την ενημερώσει για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Έκτακτη Εισφορά των μεγάλων επιχειρήσεων.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26099
Απάτη με παράτυπη έκδοση δελτίων δωρεάν μετακίνησης ατόμων με αναπηρία, που ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο με ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ, διαπίστωσαν οι επιθεωρητές Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26103
Παράθυρο ελπίδας για την αντιμετώπιση εκφυλιστικών νόσων του νευρικού συστήματος, όπως το πάρκινσον και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ανοίγουν οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της μιτοχονδριακής Ιατρικής.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26115
Βόμβα στο δικαστικό κατεστημένο αποτελούν αποκαλύψεις -καταγγελίες, στο Newstime Tv, του ψυχίατρου Διευθυντή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών Αλέξανδρου Χαϊδεμένου, σύμφωνα με τις οποίες εγκληματίες, δολοφόνοι και κάθε λογής βαρυποινίτες που χαρακτηρίζονται ως άτομα με μειωμένο καταλογισμό δεν εκτίουν την ποινή τους μέσα στη φυλακή αλλά θα εγκλειστούν αναγκαστικά για τουλάχιστον τρία χρόνια σε ψυχιατρείο. Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26121
Αμερικανοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η μέτρηση της ανταπόκρισης του οφθαλμού στο φως θα μπορούσε να συμβάλλει σε πιο πρώιμη διάγνωση του αυτισμού.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26123
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: