Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η Ευρωπαϊκή περιοδεία των Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND

Πολυ  πετυχημένη η Ευρωπαϊκή περιοδεία των Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND  με τον Jon Oliva (Jon Oliva’s Pain) που έληξε στις 16 Οκτωβρίου με τελευταίο σταθμό το Βέλγιο
Το progressive symphonic metal Ελληνοτουρκικό συγκρότημα ερμήνευσε τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ τους “Reversing Time’’  και το δεύτερο “OPHIDIA” σε ένα κοινό περίπου 6000 ατόμων αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.   
O διάσημος  Jon Oliva (Jon Oliva’s Pain, Savatage, Transiberian Orchestra) συμμετέχει  ως guest  στο άλμπουμ των Neverland, OPHIDIA ερμηνεύοντας το INVISIBLE WΑR.   
Συνέντευξη  έδωσαν στον Δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό  παραγωγό Μίλτο Ούλιο στην Ελληνική εκπομπή Radiopolis στην Κολωνία του γνωστού Ραδιοφώνου στην Γερμανία WDR.   
Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ίρις Μαυράκη μίλησε για το πως ξεκίνησε η συνεργασία της με τους Dreamtone  και έπειτα Neverland  μέσω του γιού της Ορφέα Σπηλιωτόπουλου (MTV- Headbangers Ball, Rock Hard, Atlantis Radio) ο δέ Έλληνικής καταγωγής γνωστός δημοσιογράφος την παραλλήλισε με την Μαρία Φαραντούρη και τον Ζουλφί Λιβανελλί στην προσπάθεια της Ίριδας να δημιουργήσει μια γεφύρωση μέσω της Μουσικής και της Τέχνης γενικότερα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας   
Εκτός απο τα συγκροτήματα (Headliner) Jon Oliva’s Pain,  Dreamtone & Iris Mavraki’s NEVERLAND στην περιοδεία πήρε μέρος και το αξιόλογο Ελληνικό prog power metal συγκρότημα “NEED”.   
Εμφανίστηκαν  στις πόλεις: Berlin, Gunzendorf,  Essen, Hamburg, Aschaffenburg, Köln, Memmingen, Ludwigsburg, (GERMANY) Prague, (CZECH REPUBLIC)  Colmar, (FRANCE)  Pratteln, (SWITERLAND)  Vosselar,(BELGIUM)
www.myspace.com/neverlandofficial
www.neverlandofficial.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: