Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΝΤΥΛΙ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα εργαστήρια εκπαίδευσης στη συγγραφή λεξικών, στη συγγραφή επιστημονικής εργασίας, στη βελτίωση των γραπτών κειμένων, όπως και στη συγγραφή γενικότερα οποιουδήποτε κειμένου απευθύνονται σε όσους/-ες θα ήθελαν, μέσα από την πρακτική εξάσκηση, να βελτιώσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη νέα ελληνική γλώσσα, όπως και να αποπειραθούν να διαμορφώσουν μέσα από τα δικά τους κείμενα τη σχέση τους με αυτή.  
Περισσότερα >  
Τα εργαστήρια ψυχολογίας αποτελούν ομάδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από την ψυχική νόσο αλλά και γύρω από τις ψυχολογικές προεκτάσεις σημαντικών γεγονότων της ζωής, π.χ. χρόνια ασθένεια, απώλεια. Πρόκειται για ομάδες εκπαίδευσης...   Περισσότερα >  
 Δημιουργούμε μία νέα προσπάθεια με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη των γνώσεών μας γύρω από το χώρο της Τέχνης και της Φιλοσοφίας.    
Περισσότερα >     
Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ διεξάγονται στον ειδικό χώρο σεμιναρίων στα γραφεία μας: Ανδρέα Μεταξά 13-15 & Εμμ. Μπενάκη, 10681-Αθήνα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησής τους μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο, με χρήση της πρωτοποριακής υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης .    
Δείτε πληροφορίες εδώ!!!     
Παρακολουθήστε τα εργαστήρια από το χώρο σας με το ίδιο κόστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: