Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν πίσω από την έφοδο σε ξενοδοχείο με τους 14 νεκρούς

Τραγικό επίλογο είχε η έφοδος ενόπλων σε ξενοδοχείο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν από την οποία 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Την ευθύνη για τη φονική επίθεση στο Park Palace Guest House ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, ενώ σύμφωνα με το BBC οι ένοπλοι αναζητούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο για ξένους επισκέπτες.
Read More

Αλαφούζος: «Σκεφτόμαστε να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα»

Τις σκέψεις που έχουν κάνει μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη, να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα αν δεν υπάρξουν σημάδια κάθαρσης στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη...
Read More

DW για γερμανικές αποζημιώσεις: «Η Γερμανία θα πρέπει να κάνει τώρα το άλμα -Τίποτα δεν έχει παραγραφεί»

Νέος δρόμος για τη διεκδίκηση ελληνικών πολεμικών επανορθώσεων από τη Γερμανία: το Δικαστήριο Συμβιβασμού και Διαιτησίας του ΟΑΣΕ στη Γενεύη.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε στη Μοσούλη κατασκόπους του Ιράκ (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε από ειδησεογραφικούς λογαριασμούς στο Twitter, το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε στη Μοσούλη τις τελευταίες ώρες δύο τουλάχιστον Ιρακινούς κατηγορούμενους ως κατασκόπους του Ιράκ.
Read More

Σύγχυση για τον ΦΠΑ στα νησιά έφεραν οι δηλώσεις Βαρουφάκη

Tου Γιώργου Λυκουρέντζου
Αλαλούμ και αναστάτωση στα νησιά με την έναρξη της τουριστικής περιόδου προκαλούν οι αμφίσημες δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ο οποίος προκειμένου να κλείσει η συμφωνία προανήγγειλε συμβιβασμό της κυβέρνησης στο ζήτημα του ΦΠΑ με αύξηση την οποία βάπτισε «εξορθολογισμό και εναρμονισμό» και στα νησιά αλλά από τον Σεπτέμβριο και μετά με εξαίρεση όμως των κατοίκων.
Read More

Τσάκωνας: Το θάνατο και την εφορία δεν τα αποφεύγεις

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τσάκωνας μιλώντας μεταξύ άλλων για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.
Ο γνωστός κωμικός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την περιπέτεια που περνά τον τελευταίο διάστημα και τη μάχη που δίνει για να νικήσει τον καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.
Read More

Στον «Άγιο Σάββα» αύριο τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται για πέμπτη μέρα η προσέλευση των πιστών στον προσκυνηματικό ναό της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμο δήμο της Αττικής.
Δεκάδες εκατοντάδες πιστοί χριστιανοί, κάθε ηλικίας, από όλη τη χώρα, προσέρχονται με ευλάβεια στον ναό και περιμένουν υπομονετικά στη μεγάλη ουρά που έχει σχηματιστεί προκειμένου να ασπαστούν το ιερό λείψανο και να απευθύνουν παράκληση στην Αγία. Μάλιστα μεγάλη εντύπωση έχει δημιουργήσει η παρουσία πολλών νέων ατόμων.
Read More

Ρύθμιση των κόκκινων δανείων ζητούν τραπεζικά στελέχη

Την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους προκειμένου να επιτευχθεί η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και να ξεκινήσει η αναπτυξιακή διαδικασία, τόνισαν τραπεζικά στελέχη που μίλησαν σήμερα στο συνέδριο του Economist.
Τα τραπεζικά στελέχη μίλησαν και για τη μεγάλη πρόκληση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος που είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και για τη στήριξη της οικονομίας και των επιχειρήσεων μέσω των δανειοδοτήσεων. Αναφέρθηκαν επίσης στις περιοριστικές συνθήκες ρευστότητας που δημιουργεί τόσο η καθυστέρηση της συμφωνίας όσο και η μαζική φυγή καταθέσεων, οι οποίες από το 2009 μέχρι σήμερα φτάνουν τα 91 δισ. ευρώ.
Read More

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους οπαδούς της Γιουβέντους

Πραγματική αποθέωση από τους οπαδούς της Γιουβέντους κατά την επιστροφή της αποστολής από τη Μαδρίτη μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League.
Read More

Κύριε Φίλη και στον εθνικό ύμνο λέει για "τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά". Μήπως να το αλλάξουμε;

Του Μάνου Χατζηγιάννη
Παρακολουθώντας το παραλήρημα Φίλη με το σιγόντο και των υπολοίπων της ιδίας συνομωταξίας αναφορικά με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, το κατά πόσο είναι ειδωλολατρία το προσκύνημα και η μεταφορά στον "Άγιο Σάββα" κλπ κλπ, γεννήθηκε στα μυαλό του γράφοντος μια απορία...
Read More

Ο κινεζικός στρατός απαγόρευσε τα smartwatches

Περιορισμοί στα gadgets λόγω ανησυχιών για την εθνική ασφάλεια
Την απαγόρευση συσκευών τεχνολογίας που μπορούν να φορεθούν στο σώμα, όπως τα smartwatches (ρολόγια με χαρακτηριστικά κινητού τηλεφώνου), επέβαλε ο στρατός της Κίνας, εξαιτίας ανησυχιών που αφορούν στη εθνική ασφάλεια.
Read More

Το Ποτάμι ενοχλήθηκε με τις εικόνες της γερμανικής κατοχής! (Βίντεο)

Τα πολυπολιτισμικά ανακλαστικά του Σταύρου Θεοδωράκη και των βουλευτών του ξεπερνούν κάθε όριο ανθελληνισμού.
Μετά την ενόχληση του Θεοδωράκη για την περιφορά του Επιταφίου στα μουσουλμανικά χωριά έρχεται τώρα και η αντίδραση των βουλευτών του για βίντεο που προβάλλει τις ναζιστικές θηριωδίες στο χώρο του Μετρό.
Read More

"Τουλάχιστον να πάω να σώσω την ψυχή μου"

Στο σπίτι μας πιο πάνω είναι ο πάτερ-Γεδεών, ο οποίος έχει τους Αρχαγγέλους. Εκεί καθότανε ένας υποτακτικός, ο οποίος πήγε μάλλον να γηροκομήση τους γέρους προ του Γεδεών.
Read More

Άγριο κράξιμο του Λιάγκα: «Έπεσε η κυκλοφορία και βάλατε ξανά Μενεγάκη» (Βίντεο)

Τι ήταν να δει ο Γιώργος Λιάγκας πρωι πρωί τα εξώφυλλα των περιοδικών; Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε!
Αφορμή για το ξέσπασμα του, το οποίο είχε και αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την εκπομπή ήταν το εξώφυλλο του περιοδικού Hello με την Ελένη Μενεγάκη. «Μιλάτε τόση ώρα και λέτε μπούρδες. 
Read More

Τρεις νέες καταθέσεις «φωτιά» κλείνουν το φάκελο της υπόθεσης Γιακουμάκη

Μετά από ένα παρατεταμένο «μαραθώνιο» ερευνών από την Ασφάλεια Ιωαννίνων ο φάκελος για την υπόθεση που αφορά στον Βαγγέλη Γιακουμάκη κλείνει και ως εκ τούτου η δικογραφία διαβιβάζεται στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων.
Read More

Η Ρωσία έστειλε τανκς στο Ιράκ για τον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος(ΦΩΤΟ)

Δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ και το Ιράν που εξοπλίζουν το Ιράκ στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Read More

Φοιτητής εκβίαζε μέσω διαδικτύου 14χρονη με πορνογραφικό υλικό!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ένας 22χρονος φοιτητής ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.
Read More

Κάνουν και... περιοδεία το βίντεο για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Οχι μόνο δεν θα σταματήσει να προβάλλεται, αλλά θα μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις καθώς και γερμανικά πανεπιστήμια το βίντεο για τις γερμανικές αποζημιώσεις που έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων.
Read More

Βαρουφάκης: Τεράστιος όγκος επενδύσεων έρχεται στην Ελλάδα μετά τη συμφωνία

της Μαρίνας Πρωτονοταρίου
Στην πορεία της διαπραγμάτευσης αλλά και στα κυριότερα προβλήματα για την ολοκλήρωσή της αναφέρθηκε σήμερα από το βήμα του Εconomist o υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκης.
Εκτίμησε ότι από τη στιγμή που θα γίνει η συμφωνία ένας τεράστιος όγκος επενδύσεων θα έρθει στην Ελλάδα, οι οποίες σήμερα είναι έτοιμες και περιμένουν τη συμφωνία. Γιατί όταν ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία δεν θα είναι σαν τις άλλες θα είναι εφικτή. Επειδή θα περιλαμβάνει μέτρα μεταρρυθμίσεων και θα προσελκύσει πραγματικά επενδύσεις.
Read More

70χρονος έκρυψε ιερόδουλη κάτω από το κρεβάτι και έχασε την επιδότηση στέγης

Ένας συνταξιούχος, ο οποίος ζει σε εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, έχασε την επιδότηση στέγης που λάμβανε, καθώς διαπιστώθηκε ότι έκρυβε μια ιερόδουλη  κάτω από το κρεβάτι του.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: