Συγγραφέας : Χρηστος Μανουσίδης
Κατηγορία : ΚΡΑΣΙ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΠΟΤΑ
Σελίδες : 214
Σχήμα : 15*24
Χρώμα : ΝΑΙ
ISBN : 9789608455658
Στο Εγχειρίδιο του Καφέ θα μάθετε ότι θα θέλατε να γνωρίζετε γύρω από το αγαπημένο σας προϊόν. Από τα μυστικά της καλλιέργειας του, την επεξεργασία του μέχρι τον τρόπο σερβιρίσματος και τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου café.Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες στο χώρο του καφέ όσο και σε καταναλωτές που είναι λάτρεις του καλού καφέ.
Το βιβλίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων
Ιστορία του καφέΚαλλιέργεια-συγκομιδή-επεξεργασία-διαλογήΤρόποι παρασκευής όλων των ειδών καφέ Ειδικό αφιέρωμα στον Espresso
Η τέχνη του BaristaLatte art
Μηχανές καφέ
Συμβουλές για καταστήματα café
Συμβουλές για bar