Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

«Πιάσαμε πάτο - ποιον να διώξει;»

(ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ http://www.tanea.gr/)
Βράζουν στη Ν.Δ. με τους χειρισμούς Καραμανλή και δείχνουν την έξοδο στον Βουλγαράκη ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος nasopoulos@dolnet.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008
Παρών στην... πραγματικότητα δήλωσε χθες ο Κ. Καραμανλής, πίσω από τις κλειστές πόρτες του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη βράζουν για τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού και του επιτελείου του και δείχνουν την έξοδο στον Γ. Βουλγαράκη, αναγνωρίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει «πιάσει πάτο»!
Oι επιλογές του κ. Καραμανλή αμφισβητούνται σχεδόν ανοικτά πλέον όχι μόνον από τους γαλάζιους αντάρτες, αλλά και από μέλη της κυβέρνησης, ενώ ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δέχεται πολλαπλές πιέσεις και... παρακλήσεις να «διευκολύνει» τον Πρωθυπουργό και να κάνει ένα βήμα για εκτόνωση της κρίσης- με την παραίτησή του.
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην κυβέρνηση είναι η πρωτοφανής δήλωση κορυφαίου υπουργού, αμέσως μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και την παρέμβαση που έκανε ο Κ. Καραμανλής.
«Στην προηγούμενη τετραετία ξηλωνόταν το πουλόβερ σιγά σιγά και απομακρυνόταν όποιος είχε ανάμειξη σε σκάνδαλο.
Τώρα ο Κώστας Καραμανλής ξέρει ότι έχει φτάσει στον πάτο! Ποιον να διώξει;
Αυτούς έχει, με αυτούς θα προχωρήσει, εκτός αν συμβεί κάτι χοντρό», ανέφερε ο υπουργός.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: