Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΙΑ

(ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ http://www.halkidikinews.gr/)
Κόντρα μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δριβελέγκα και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική, ξέσπασε για το ποιος έφερε το θέμα της Μονής Βατοπεδίου πρώτος στη Βουλή.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης SUPER τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο κ.Δριβελέγκας άφησε αιχμές τόσο για το ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα, όσο και τη βουλευτή Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Αμανατίδου.
Ο βουλευτής προκάλεσε από τηλεοράσεως τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσουν τις ερωτήσεις των βουλευτών του για το θέμα.
Σε λιγότερο από ένα 24ωρο τόσο η κ.Αμανατίδου όσο και η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με ανοιχτή επιστολή του απαντά σε έντονο ύφος στον βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ. «Ανταποκρινόμενοι στην με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς τον ΣΥΡΙΖΑ πρόκλησή σας, να σας ενημερώσουμε για την υπόθεση της μονής Bατοπεδίου για το διάστημα πριν την δική σας ερώτηση, που κατατέθηκε στις 12/7/2007 και επειδή απ ότι φαίνετε μέχρι τότε, δεν είχατε καταλάβει να απασχολεί το κοινοβούλιο και τα πολιτικά κόμματα το εν λόγω ζήτημα, σας κάνουμε γνωστά τα εξής :
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: