Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ «ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ Καλοπληρωτές επιχειρηματίες, βρίσκονται εκτεθειμένοι από λάθη ανεύθυνων τραπεζικών υπαλλήλων.
Ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος κι έπρεπε να πληρώσει συναλλαγματική 600 € στην ALPHA BANK βρέθηκε «μαυρισμένος» στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, εξαιτίας της ανευθυνότητας υπαλλήλου, ο οποίος κι έστειλε την συναλλαγματική σε άλλο υποκατάστημα από αυτό που αναγραφόταν στο στέλεχος!!! Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό!
Ο επαγγελματίας μάταια αναζητούσε το γραμμάτιό του, όταν τελικά ειδοποιήθηκε από την εκδότρια εταιρεία μετά από 10 ημέρες από την λήξη του, ότι είχε επιστραφεί ως απλήρωτο και ο ίδιος είχε «μαυριστεί» στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ!!! Όταν επικοινώνησε με την ALPHA BANK ήταν αδύνατον να βρει το δίκιο του.
Παρά το ότι στο στέλεχος της συναλλαγματικής είχε σημειωθεί το υποκατάστημα στο οποίο έπρεπε να πάει η συναλλαγματική για να πληρωθεί, ο υπάλληλος την έστειλε σε άλλο κατάστημα!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης όμως ήταν ότι ούτε και το κατάστημα στο οποίο έφτασε η συναλλαγματική, ο …αρμόδιος εκεί υπάλληλος πήρε χαμπάρι την διαφορετική διεύθυνση που έγραφε η συναλλαγματική!
Δεν κατάλαβε δηλαδή ότι η συναλλαγματική έπρεπε να πάει σε άλλο κατάστημα της ALPHA BANK κι αφού είδε ότι πέρασαν οι μέρες χωρίς να έρθει ο οφειλέτης να εξοφλήσει το γραμμάτιο (πώς να έρθει άλλωστε;), επέστρεψε την συναλλαγματική ως απλήρωτη, με συνέπεια ο επαγγελματίας να γραφτεί στην black list του ΤΕΙΡΕΣΙΑ!!! Διαβάστε όλο το άρθρο και άλλα πολλά ενδιαφέροντα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: