Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ
Η Ε.Δ.Μ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση και παρακαλούμε να προσεχθεί από τα ενημερωτικά μέσα πάσης φύσης ..έως blogs.: H Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών, ο πρώτος φορέας που έθεσε δημόσια τις απαράδεκτες διώξεις δημοσιογράφων από το 1994 κι ευτυχώς σήμερα αντιδρούν με το ίδιο πνεύμα άλλοι φορείς σοβαροί. ( ΕΣΗΕΑ κ.λ.π.). Οι διώξεις του τύπου, πηγάζουν από τη θλιβερή σκοπιμότητα της φίμωσης του Τύπου, δηλαδή της ελευθερολαλιάς μας, ΟΛΩΝ μας!
Να τον γονατίσουν οικονομικά κυρίως, ώστε να μην μπορεί να είναι κριτικός προς αθλιότητες δημοσίων δρώντων ατόμων. .. Η Ε.Δ.Μ. είναι ο μόνος δημοσιογραφικός φορέας που καταγγέλει σταθερά τους επαγγελματίες διώκτες του Τύπου.
Στην δημοφιλή ιστοσελίδα της ( http://www.press-bank.gr/ ) μοστράρει...: ΤΡΕΙΣ σταθερούς διώκτες του Τύπου.
Πολιτικοί, καλλιτέχνες, δικηγόροι κι οι παρ΄αυτοίς διαπλεκόμενοι... Για να εκφοβίσουν τους δημοσιογράφους ... τους κοτσάρουν μηνύσεις και αγωγές... με πολλές φανφάρες. Τα έχουμε εξηγήσει εδώ και πολλά χρόνια όλα. (αν ψάξτε στην ιστοσελίδα μας θα τα βρείτε).
Ολα αυτά συμβαίνουν... κυρίως και από την αφέλεια- αγαθότητα των διωκομένων ανθρώπων του Τύπου... οι οποίοι μόνιμα αδρανούν, χωρίς να περνούν στην αντεπίθεση, κάνοντας επίσης αγωγές και μηνύσεις σε βάρος των διωκτών τους.
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: