Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ E-PONTOS ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Την Παρασκευή 14-11-2008 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μια συνάντηση γνωριμίας και προσδιορισμού στόχων από τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Νεολαίας του Σ.Πο.Σ. Θεσσαλονίκης στο κέντρο "Παρακάθ".
Ήταν η πρώτη συνάντηση προκειμένου να γνωριστούν μεταξύ τους αρκετά από τα μέλη της νεολαίας, να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς σε θέματα που απασχολούν το χώρο της οργανωμένης ποντιακής νεολαίας και όχι μόνο.
Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Κωτίδης στόχος μας είναι να οργανώσουμε και και να κάνουμε ενεργά όλα τα μέλη της ποντιακής νεολαίας προσφέροντας δημιουργικά σε αυτό το χώρο αλλά και να φέρουμε εις πέρας την 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2009 στη Θεσσαλονίκη.
Στα θέματα που συζητήθηκαν επίσης ήταν και η φιλοξενία της ενοριακής ομάδας Νέων και Χορωδίας κωμοπόλεων Ιλλομάντσι και Ταϊπάλε της Φινλανδίας το επερχόμενο καλοκαίρι. ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος και Νήσων
Νοταρά 45 & Μετσόβου 30, Αθήνα
106 83
Τηλ. 210 5231966 Fax: 210 5221950
Αθήνα 25.11.2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος και Νήσων σας ενημερώνει:
Τετάρτη 3/12/2008 και ώρα 20:00 το χορευτικό του Συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου «ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΛΥΡΑ» καλεί τα μέλη των χορευτικών των αδελφών σωματείων, στην ποντιακή μουσική βραδιά που διοργανώνει στο Χώρο Τέχνης «8 Δυτικά», Λεωφ. Αθηνών 387, Χαϊδάρι, με την αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών:
Αβραμίδη Ηλία, Γεωργιάδη Κώστα, Κατσώτη Περικλή, Κουλαξουζίδη Γιώργου, Κοσμίδη Χρήστου, Μουρούζη Λάμπη, Φωτιάδη Παύλου, Υφαντίδη Ηλία και του μέλους του χορευτικού του συλλόγου και νέου λυράρη Κανονίδη Παναγιώτη.
Η βραδιά διοργανώνεται στο πλαίσιο της γνωριμίας και της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των μελών των χορευτικών των συλλόγων και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου
Ερμίδου Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια: