Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ω,τι υπουργοί! Ο ένας καρφώνει τον άλλον

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΔιαγωνισμός καρφωμάτων από υπουργούς Πεδίο μάχης για 15 ώρες η Εξεταστική ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη για τις ευθύνες στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Τζάθας- Μαρία Νταλιάνη
Αλληλοκαρφώματα γαλάζιων νυν και πρώην υπουργών για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου σημειώθηκαν χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Μάλιστα ο Σάββας Τσιτουρίδης έσπευσε να τονίσει πως «υπήρξαν πράγματα τα οποία κατά την κοινή γνώμη είναι ζητήματα προς διερεύνηση και καταλογισμό πολιτικών και ποινικών ή άλλων ευθυνών».
Για περισσότερες από 15 ώρες η Εξεταστική μετατράπηκε- σύμφωνα με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης- σε «πεδίο μάχης» ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό γιατί- όπως παρατηρούσαν- «ο καθένας από τους μάρτυρες προσπάθησε να αποσείσει από πάνω του τις πολιτικές του ευθύνες για το σκάνδαλο καρφώνοντας τους άλλους!...».
Κι ενώ τα πυρά των μη κυβερνητικών βουλευτών επικεντρώθηκαν κυρίως στις ανταλλαγές του Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου για την έκταση των 8.600 στρεμμάτων στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής καθώς και στη μεταβίβαση από την ΚΕΔ στη Μονή του ολυμπιακού ακινήτου στους Θρακομακεδόνες, η συνήθης απάντηση που ελάμβαναν ήταν «ρωτήστε τον επόμενο υπουργό που έχετε καλέσει για να σας απαντήσει...».
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: