Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Χαρούμενα πρωινά με το Σάκη Γαλατάκη

Μετά την πετυχημένη πρώτη παρουσίαση στον Ιανό της Αθήνας... Ο Σάκης Γαλατάκης και η παρέα του θα σας συναρπάσουν και τα τελευταία δύο Σάββατα του Οκτωβρίου ενώ οι εκδηλώσεις για την επιστροφή του θα συνεχιστούν για ένα περίπου χρόνο!!! Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στο βιβλιοπωλείο ΟΡΟΣΗΜΟ το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 12:30 το πρωί.Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την παιδαγωγό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
ΟΡΟΣΗΜΟ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 126, Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 9355659 Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στο βιβλιοπωλείο ΜΕ ΑΓΑΠΗ το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12:00 το πρωί.Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την παιδαγωγό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
Βιβλιοπωλείο ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Αυγής 33 Ηράκλειο .: 210 2817761 και ο Νοέμβριος με Σάκη Γαλατάκη ξεκινάει!!! Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί.Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την παιδαγωγό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις.
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ,
ΧΑΛΚΙΔΑ, ΤΗΛ 2221021796 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4 106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445

Δεν υπάρχουν σχόλια: