Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Με άνωθεν εντολές ξεπουλήθηκε η Βιστωνίδα

(ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ http://www.tanea.gr/)
Χειρόγραφη υπόδειξη στο αίτημα του Εφραίμ προς τον Τσιτουρίδη για να του παραχωρηθούν τα 27.000 στρέμματα ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008
Με «άνωθεν εντολές» και με τις... ευλογίες του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προχώρησαν οι διαδικασίες- εξπρές για την «ιερή διευθέτηση» με την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου σχετικά με τη διεκδίκηση 27.000 στρεμμάτων στη λίμνη Βιστωνίδα.
«Ν α προχωρήσουμε στη διευθέτηση του θέματος. Ενημερώστε μας», αναφέρεται στην εντολή προς τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Α. Αληφακιώτη, όπως με σαφήνεια προκύπτει από τη χειρόγραφη σημείωση επί του εγγράφου που έστειλε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, τον Ιούλιο του 2004, στον τότε υπουργό Σάββα Τσιτουρίδη.
Η χειρόγραφη υπόδειξη που φέρει τη μονογραφή του συντάκτη της και ημερομηνία 10 Ιουλίου 2004 αποκαλύπτεται στην πρώτη κιόλας σελίδα του εγγράφου της επίμαχης αλληλογραφίας που δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ».
Στην τελευταία σελίδα του ίδιου εγγράφου μάλιστα, υπάρχει μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα σημείωση που δείχνει ότι η πορεία για την επίλυση της υπόθεσης του Βατοπαιδίου ήταν προδιαγεγραμμένη.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: