Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεατρική παράσταση «Καλημέρα σας κύριε Disney» Θέατρο Άνετον / Είδος Εκδήλωσης: Δημήτρια στα σχολεία 07/10/2008, Ώρα: 11.00
Είσοδος Ελεύθερη Θεατρική παράσταση «Καλημέρα σας κύριε Disney» του Μιχάλη Μιχαήλ από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Παυσίλυπος
Η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Παυσίλυπος ιδρύθηκε στο Θεσσαλονίκη το 2004 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό τη διάδοση του καλού θεάτρου.
Φέτος παρουσιάζει ένα μιούζικαλ με τίτλο «Καλημέρα σας κύριε Disney» σε κείμενο και σκηνοθεσία Μιχάλη Μιχαήλ, που έχει ήδη παρουσιαστεί σε πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.
Ο δημιουργός Ντίσνεϋ, οι αξιαγάπητες πριγκίπισσες, η ζαβολιάρα Πίπη Φακιδομύτη και ο Ντόναλντ Ντακ με τα υπαρξιακά του προβλήματα συνθέτους ένα υπέροχο σκηνικό και συνιστούν ένα διαβατήριο στην παντοτινή φιλία.
Τα σκηνικά υπογράφει η Α. Κουρμουλάκη, τα κοστούμια η Ελπινίκη, τις χορογραφίες ο Κ. Πετρίδης. Το 2004 ανέβασε το έργο της Α. Γιαννοπούλου «Το παραμύθι της αλήθειας» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μιχαήλ.
Το έργο παίχτηκε στο θέατρο Αθήναιον αλλά και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας με ιδιαίτερη επιτυχία.
Στην περίοδο 2005-2006 ανέβασε δύο θεατρικά έργα:
«Το μαγικό κουτί και οι ήρωες του Disney» σε κείμενο και σκηνοθεσία Μιχάλη Μιχαήλ για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, στο Ράδιο Σίτυ, με περιοδεία σε πόλεις τις βόρειας Ελλάδας και το «Κάτσε καλά Μαργαρίτα» της Α. Γιαννοπούλου σε σκηνοθεσία Μ. Μιχαήλ με «έγκριση παρακολούθησης θεατρικής παράστασης» του υπουργείου Παιδείας.
Στη θεατρική περίοδο 2006-2007 ανέβασε την παράσταση «Ο Πινόκιο αναστατώνει τη χώρα του Disney» σε κείμενο και σκηνοθεσία Μ. Μιχαήλ στο Ράδιο Σίτυ με περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: