Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ E-PONTOS
ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ"
Στο Γ’ μεσογειακό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που έλαβε χώρα στην Λάρνακα της Κύπρου από τις 13 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2008, συμμετείχε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος».
Ο σύλλογος επιλέχτηκε από τους διοργανωτές ανάμεσα από άλλα εβδομήντα ελληνικά συγκροτήματα, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φεστιβάλ, όπου συμμετείχαν εξαιρετικά συγκροτήματα από Συρία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Κύπρο, κ.ά.
Οι επιδόσεις του χορευτικού συγκροτήματος ήταν εξαιρετικές και η απήχηση που είχε στο Κυπριακό κοινό αλλά και στα άλλα παρευρισκόμενα χορευτικά ήταν πολύ μεγάλη σε βαθμό να αναζητούν σε ποια ώρα θα χορέψει το ελληνικό χορευτικό Συγκρότημα, γεγονός που έκανε όλη την αποστολή να αισθάνεται υπερήφανη που εκπροσώπησε πολύ επάξια την Ελλάδα και πρόβαλε τον πολιτισμό της σε πολύ υψηλό χορευτικό επίπεδο.
Η αποστολή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, εκπροσώπησε επάξια την χώρα της και επέστρεψε με γεμάτες όμορφες αναμνήσεις από την επιτυχή παρουσία της στο Φεστιβάλ αλλά και από την Κυπριακή φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: