Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ!

Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω και ξετρυπώνω τα "ματωμένα" τραγούδια το 70' εκείνα που όταν κάποιοι τα άκουγαν η τα χόρευαν, ένοιωθαν λες και είχαν δικό τους όλο το κόσμο. Είναι η ώρα να ομολογήσω κάτι που μου είχε πει πολύ παλιά ένας καλός φίλος! "Δεν είναι μωρέ ότι τα χορεύεις αυτά και έχεις στην αγκαλιά σου το "μωρό". Είναι ότι εκείνη την ώρα είσαι αλλού. Ταξιδεύεις. Είσαι μόνος". Δηλαδή, δεν σήμαινε κάτι ιδιαίτερο σε εκείνες τις δύσκολες εποχές να σου δίνεται η δυνατότητα (έστω και χορεύοντας) να κρατήσεις αγκαλιά εκείνη - εκείνον που σου άρεζε, που ισως ήσουν και "κρυφοερωτευμένος - νη"; Απολαύστε δύο πολύ όμορφα τραγούδια! Κυρίες, κύριοι, καλή ακρόαση.

3 σχόλια:

iwr είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Πολύ ωραία και τα δυό φίλε μου ! Διαχρονικά και δεν νομίζω να ακούγονται τα σημερινά που βγαίνουν ,έπειτα από 40 χρόνια ! Μακάρι να γινόταν αυτό αλλά κομάτι δύσκολο ! Καλό Σ/Κ φίλε κι από δω !

Ανώνυμος είπε...

Τα ακούμε και τώρα και πάντα. Πλάκα έχει που αρέσουν και στα παιδιά μας. Η εποχή ανήκει μόνο σε αυτούς που την περπάτησαν αλλά ο ήχος και το συναίσθημα που βγάζουν αυτά τα τραγούδια ανήκει και στις γενιές που θα έρθουν.