Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ 43α ΔΗΜΗΤΡΙΑΣυναυλία του πρώην κιθαρίστα των Scorpions Uli Roth
Principal Theater / Είδος Εκδήλωσης: Μουσική 02/11/2008, Ώρα: 21.00 Είσοδος: 30.00€ Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Uli Jon Roth έρχεται για μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στις καλλίτερες εποχές της ροκ μουσικής.
Ο Uli, πρώην κιθαρίστας των Scorpions και συνθέτης μεγάλων τους επιτυχιών κατά τη δεκαετία του ‘70, αποχώρησε για να ακολουθήσει solo καριέρα αλλά παραμένει ο μεγάλος αγαπημένος των fun clubs του θρυλικού συγκροτήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μοναδικό μουσικό του ταλέντο τον οδήγησε στα πιο εκφραστικά μονοπάτια της μουσικής, εκεί που η ροκ παντρεύεται αρμονικά με τα κλασικά ακούσματα, τη συμφωνική και ατμοσφαιρική μουσική. Ο διεθνής τύπος τον αποκαλεί neo-classical rock καλλιτέχνη και τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.Ο Uli Jon Roth, είδωλο αλλά και πρότυπο για πολλούς νεότερους καλλιτέχνες, έρχεται πλαισιωμένος από ένα εντυπωσιακό line up: την εκπληκτική Liz Vandall με τη συγκλονιστική φωνή και τη μοναδική σκηνική παρουσία, τον διάσημο τραγουδιστή Mark Boals των Royal Hunt (γνωστό και από την συνεργασία του με τον Yngwie Malmsteen), και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της μέταλ σκηνής, τον Michael Ehre των Metalium στα ντραμς.
Τον συνοδεύουν, ακόμη, οι ταλαντούχοι μουσικοί Corvin Bahn (πλήκτρα), Niklas Turmann (κιθάρες) και Lars Lehmann (μπάσο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: